Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

jasnobrazowy sluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • GreenDot Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, nie wiem czy sie nie powtarzam ale nie umiem znalezc podobnego tematu. Jestem w 9 dc i od kilku dni mam jasnobrazowy sluz. Zaczal sie 2 dni po @.Co to moze oznaczac? Dodam ze nie mam zadny innych objawow, moze jednynie bol w krzyzu ale to pewnie nie ma zwiazku..

• Kaśka13 Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak wyglądał pierwsze dwa dni? krwawienie było mocne? tak na prawdę można po @ plamić, ale najlepiej skonsultować to z lekarzem, winne mogą być hormony.

02.2010 - synuś <3
    09.2013 - Aniołek 8 tc
    06.2014 - Aniołek 14 tc
  • GreenDot Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krwawienie bylo jak zawsze - 3 dni normalne (srednie) , 4ty dzien nic, 5ty lekkie krwawienie - wszystko jak co miesiac. No i potem juz taki sluz o zabarwieniu jasnobrazowym. Zupelnie inne niz typowe plamienie zwiazane z @. a jakie hormony moga miec na to wplyw?

• dancerina Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem przed owulacją no i też mam taki śluz

2x1nxuun3b4lqpi4.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ