X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

jasnobrazowy sluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • GreenDot Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, nie wiem czy sie nie powtarzam ale nie umiem znalezc podobnego tematu. Jestem w 9 dc i od kilku dni mam jasnobrazowy sluz. Zaczal sie 2 dni po @.Co to moze oznaczac? Dodam ze nie mam zadny innych objawow, moze jednynie bol w krzyzu ale to pewnie nie ma zwiazku..

• Kaśka13 Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak wyglądał pierwsze dwa dni? krwawienie było mocne? tak na prawdę można po @ plamić, ale najlepiej skonsultować to z lekarzem, winne mogą być hormony.

02.2010 - synuś <3
    09.2013 - Aniołek 8 tc
    06.2014 - Aniołek 14 tc
  • GreenDot Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krwawienie bylo jak zawsze - 3 dni normalne (srednie) , 4ty dzien nic, 5ty lekkie krwawienie - wszystko jak co miesiac. No i potem juz taki sluz o zabarwieniu jasnobrazowym. Zupelnie inne niz typowe plamienie zwiazane z @. a jakie hormony moga miec na to wplyw?

• dancerina Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem przed owulacją no i też mam taki śluz

2x1nxuun3b4lqpi4.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ