jest jeszcze nadzieja?
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie dziewczyny! Rzućcie okiem na mój wykres - jest jeszcze nadzieja? Objawy, które miałam wcześniej a którymi nakręciłam się na myślenie, że się udało - bolące piersi - powoli mijają. Według moich obliczeń owu mogła być dzień wcześniej niż pokazuje to OF. Strasznie się podłamałam... Myślicie, że jest jeszcze szansa? Nowy cykl powinien rozpocząć się 13 dni po owulacji, czyli w sobotę chyba.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyteż tak myślę co prawda generalnie mam niska temperaturę i na dodatek mierzę ją około 5:30 rano. Czasem robię drugi pomiar (w weekend, wtedy zostaję w łóżku i spię dalej) i nawet ta z I części cyklu(mam tu na mysli temp. przed owu) jest kilka kresek wyższa - około 36,5.
-
Nadzieja umiera ostatnia Wysokość temperatur nie ma nic do rzeczy, ważne żeby nie spadały poniżej linii podstawowej (czyli nie były niższe niż najwyższa Twoja tempka z I i II fazy cyklu).
Ale w razie czego polecam zmianę termometru na taki z dwoma miejscami po przecinku, bo każda setna stopnia się liczy.Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim) -
mamadama37 wrote:też tak myślę co prawda generalnie mam niska temperaturę i na dodatek mierzę ją około 5:30 rano. Czasem robię drugi pomiar (w weekend, wtedy zostaję w łóżku i spię dalej) i nawet ta z I części cyklu(mam tu na mysli temp. przed owu) jest kilka kresek wyższa - około 36,5.
Godzinę mierzenia masz bardzo dobrą. Póki temperatura nie spada poniżej kreski tak jak wspomniała Justeck jest szansa na dzidziWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 19:04
-
nick nieaktualnyWLasnie temperatura ma duzo do rzeczy. Zeby ciaza sie utrzymala to musi byc wysoka, jak jest niska to albo ciazy nie ma, albo trudno donosic. Poza tym jezeli spada ponizej linii podstawowej to bedzie okres. Niemniej czasami niektorym dziewczynom wychodzi wysoka dopiero po 14 dniach od przewidywanej owulacji czyli okolo 37 stopni i jest ciaza, poniewaz owulacja byla pozniej.
-
a mi w klinice powiedzieli, że temp musi być poprostu powyżej tej kreski
nie musi być wysoka
każdy organizm jest inny
i z tymi termometrami z dwoma miejscami po przecinku też nie ma znaczenia
po kilku cyklach człowiek już zna swój organizm i to na prawdę nie ma znaczenia czy jest 36,50 czy 36,55
wracając do pytania czy jest nadzieja.. to dopiero 10 dpo więc póki nie ma @ to zawsze jest nadzieja..no chyba, że nie było seksu to wtedy nie ma
powodzenia
p.s. ale z tego co widzę mało i z wykresy wynika, że stare plemniory podałaś więc nie nastawiałabym się
zawsze przed owu warto pozbyć się starego towaru tak ze 3 dni wcześniej (zalecenie mojego lekarza od niepłodności)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 09:40
-
nick nieaktualnyReni wrote:a mi w klinice powiedzieli, że temp musi być poprostu powyżej tej kreski
nie musi być wysoka
każdy organizm jest inny
i z tymi termometrami z dwoma miejscami po przecinku też nie ma znaczenia
po kilku cyklach człowiek już zna swój organizm i to na prawdę nie ma znaczenia czy jest 36,50 czy 36,55
wracając do pytania czy jest nadzieja.. to dopiero 10 dpo więc póki nie ma @ to zawsze jest nadzieja..no chyba, że nie było seksu to wtedy nie ma
powodzenia
p.s. ale z tego co widzę mało i z wykresy wynika, że stare plemniory podałaś więc nie nastawiałabym się
zawsze przed owu warto pozbyć się starego towaru tak ze 3 dni wcześniej (zalecenie mojego lekarza od niepłodności) -