Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

jest szansa?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nejsi88 Koleżanka

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    595f212e630a8f976c9403fe82c922b5.pngWitam.Przez ostanie pół roku okres wahał mi się miedzy 26-37 dni.Od 2,5 miesięcy w tym brałam castagnus i okres pojawiał się co 26-28 dni,przed okresem były już plamienia 2 dniowe, które informowały mnie o okresie.W tej chwili jest 29 dzień,brak plamień,piersi bolą 9 dzień,Robiłam test 26 dnia,negatywny:/testy raczej się nie mylą?zerknijcie na mój wykresik.Zapomniałam dodać,że od dwóch tygodni ponad nie biorę castagnus,więc możliwe,że cykl się znów wydłuży?dzięki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 11:31

5 tydzień ciąży:)jeszcze nie poznałam,ale się zakochałam:)
  • Asta Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do poki nie ma okresu szansa zawsze jest ;-).
    Testy domowe nie sa nieomylne, najwyzsza pewnosc daje badanie z krwi- betaHCG.

Trzymam kciuki za pozytywny wynik.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 12:32

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ