SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

jest szansa?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nejsi88 Koleżanka

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    595f212e630a8f976c9403fe82c922b5.pngWitam.Przez ostanie pół roku okres wahał mi się miedzy 26-37 dni.Od 2,5 miesięcy w tym brałam castagnus i okres pojawiał się co 26-28 dni,przed okresem były już plamienia 2 dniowe, które informowały mnie o okresie.W tej chwili jest 29 dzień,brak plamień,piersi bolą 9 dzień,Robiłam test 26 dnia,negatywny:/testy raczej się nie mylą?zerknijcie na mój wykresik.Zapomniałam dodać,że od dwóch tygodni ponad nie biorę castagnus,więc możliwe,że cykl się znów wydłuży?dzięki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 11:31

5 tydzień ciąży:)jeszcze nie poznałam,ale się zakochałam:)
  • Asta Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do poki nie ma okresu szansa zawsze jest ;-).
    Testy domowe nie sa nieomylne, najwyzsza pewnosc daje badanie z krwi- betaHCG.

Trzymam kciuki za pozytywny wynik.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 12:32

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ