Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

jest szansa?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    probuje 2 cykl, pierwszy salony bo się rozchorowałam. teraz nuby wszystko było ok, ale pozno zaczela mi rosnąć temp i balam się ze wykres bedzie bezowulacyjny. na szczescie temp ruszyla w gore, ale dzis znow lekko spadla do 36,5. jestem niskotemperaturowcem i moja normalna temp oscyluje wokol 36,2, poza tym mierze dosc wczesnie bo o 5:30 rano. wczoraj dla sparwdzenia (wiem ze nie mierzy sie wieczorem), sprawdzilam temp i bylo 36,8. boje się że znow nic z tego nie bedzie. wedlug was jest szansa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e78299dac69dd2aaeb3ffeea295bdb7f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorry za ortografy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysle ze jest. ja mieze temp 4.30 i tez mam podobne temperatury.Ja mam taki problem ze nie wiem czy mialam owulacje. owufriend sam wyznaczył Ci owulkę?

mamadama37 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, i pokrywało się to z moimi obserwacjami i inna aplikacją której używam. czasem wyliczenia z of są inne, ale w tym cyku akurat się pokryły.

• Linka05 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamadama wykres wygląda obiecująco :)

zem3wn15az3szllg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś spadek do 36,5 utrzymany, słabo to wygląda... :-(((

• Bergamota Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcale słabo nie wygląda. Możesz się martwić dopiero gdy tempka spadnie Ci poniżej 36,30 :) teraz jest ok :) Naturalnie, trzymam kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 11:11

<3 SYNEK FLORIAN <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki, Wasze słowa jak balsam na duszę. zdołowana jestem. co prawda to dopiero drugi cykl starań, ale mam wrażenie że ze względu na wiek (37lat) łatwo nie pójdzie...

• Linka05 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamadama nie martw się, znam kobietę, która ma również 37 lat i jest obecnie w ciąży z pierwszym dzieckiem :) Wszystko jest w porządku, w styczniu maleństwo przyjdzie na świat :)

zem3wn15az3szllg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam dreszcze! Az zrobilam sobie ciepla kapiel. Brrr

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ