X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Kiedy brać luteine?
Odpowiedz

Kiedy brać luteine?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, lekarz zalecił mi brać luteinę podjęzykowo jedną dziennie w 16-26dc, nie robiłam badań progesteronu. Cykle mam 29dni,owulację mam w 15 dc nie potwierdzoną monitoringiem ale mam charakterystyczny ból owulacyjny i zawszę jest on 15dnia. Czy branie luteiny od 16 dc to nie za wcześnie? czytałam że bierze się ją 3 dni po owulacji a nie na następny dzień. Jeśli będę miała pozytywny test ciążowy to mam ją odstawić. Poradzicie coś? jak Wy ją bierzecie?

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • Karolina30 Koleżanka

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie za wczesnie to bedzie moj gin powiedzial tak zatem 16 dzien jest w porzadku bierz tak:-]

74di4z17q2rryrdy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ