X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Kiedy była owy??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Grabcia1023 Koleżanka

Wysłany: 6 lipca 2020, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.powiedzcie mi kiedy wg was była owu bo ja juz zglupialam
    Test owu pozytywny w piatek między 11a 16 o 18 już negatywny. W ten dzień pojawił się też płodny śluz (wcześniej Nie wiec bo staraliśmy się przez 3 dni z rzędu chociaż w czwartek stawiam juz na plodny). piatek Około 22 pojawił się bol.plecow podbrzusza i ogromny bol głowy. Sobota też śluz płodny i tylko lekki bol podbrzusza. Niedzziela śluz płodny nadal jest w trochę mniejszych ilościach i znów bol glowy. Dziś sluz plodny nadal.sie pojawia ale też mniejsze ilości Temp się nie sugeruje bo nadal wstaje w nocy po x razy chociaż wygląda kolejno piątek 36.6 sobota 36.44 niedziela 36.55 dzis 36.8..Co myślicie ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ