X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Kiedy była owy??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Grabcia1023 Koleżanka

Wysłany: 6 lipca 2020, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.powiedzcie mi kiedy wg was była owu bo ja juz zglupialam
    Test owu pozytywny w piatek między 11a 16 o 18 już negatywny. W ten dzień pojawił się też płodny śluz (wcześniej Nie wiec bo staraliśmy się przez 3 dni z rzędu chociaż w czwartek stawiam juz na plodny). piatek Około 22 pojawił się bol.plecow podbrzusza i ogromny bol głowy. Sobota też śluz płodny i tylko lekki bol podbrzusza. Niedzziela śluz płodny nadal jest w trochę mniejszych ilościach i znów bol glowy. Dziś sluz plodny nadal.sie pojawia ale też mniejsze ilości Temp się nie sugeruje bo nadal wstaje w nocy po x razy chociaż wygląda kolejno piątek 36.6 sobota 36.44 niedziela 36.55 dzis 36.8..Co myślicie ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ