Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Kiedy była owy??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Grabcia1023 Koleżanka

Wysłany: 6 lipca 2020, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.powiedzcie mi kiedy wg was była owu bo ja juz zglupialam
    Test owu pozytywny w piatek między 11a 16 o 18 już negatywny. W ten dzień pojawił się też płodny śluz (wcześniej Nie wiec bo staraliśmy się przez 3 dni z rzędu chociaż w czwartek stawiam juz na plodny). piatek Około 22 pojawił się bol.plecow podbrzusza i ogromny bol głowy. Sobota też śluz płodny i tylko lekki bol podbrzusza. Niedzziela śluz płodny nadal jest w trochę mniejszych ilościach i znów bol glowy. Dziś sluz plodny nadal.sie pojawia ale też mniejsze ilości Temp się nie sugeruje bo nadal wstaje w nocy po x razy chociaż wygląda kolejno piątek 36.6 sobota 36.44 niedziela 36.55 dzis 36.8..Co myślicie ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ