X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Kiedy początek cyklu
Odpowiedz

Kiedy początek cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzenia Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2019, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Głupio zabrzmi to pytanie ,ale chciałam spytać kiedy ustalić 1 dzień cyklu.Jako,że badam szyjkę,wieczorem po godz.22, 13listopada, przy badaniu najpierw widziałam różowy śluz,a potem krew.Gdybym nie badała szyjki to na bieliźnie miałabym tylko lekki różowy ślad.Uznałam wiec,że 1dc zaczął się nastepnego dnia.A może jednak poprzedniego wieczoru?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2019, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wg mnie ok. Też bym tak dała.

• Pysiaaa21 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2019, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienia nie są oznakiem początku cyklu. Za początek cyklu uważa się dzień kiedy już musisz użyć podpaski i tej krwi jest więcej.

f2w3rjjgpp4cuceo.png
    8 IUI nie udanych :(
    04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C :(
    10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C :(
    23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb :(
    08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
    29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna <3 termin 06.12.2022 <3 <3 <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ