X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Kiedy początek cyklu
Odpowiedz

Kiedy początek cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzenia Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2019, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Głupio zabrzmi to pytanie ,ale chciałam spytać kiedy ustalić 1 dzień cyklu.Jako,że badam szyjkę,wieczorem po godz.22, 13listopada, przy badaniu najpierw widziałam różowy śluz,a potem krew.Gdybym nie badała szyjki to na bieliźnie miałabym tylko lekki różowy ślad.Uznałam wiec,że 1dc zaczął się nastepnego dnia.A może jednak poprzedniego wieczoru?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2019, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wg mnie ok. Też bym tak dała.

• Pysiaaa21 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2019, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienia nie są oznakiem początku cyklu. Za początek cyklu uważa się dzień kiedy już musisz użyć podpaski i tej krwi jest więcej.

f2w3rjjgpp4cuceo.png
    8 IUI nie udanych :(
    04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C :(
    10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C :(
    23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb :(
    08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
    29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna <3 termin 06.12.2022 <3 <3 <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ