X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów kobietki proszę o interpretację..
Odpowiedz

kobietki proszę o interpretację..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • euforia1988 Debiutantka

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie rozumiem mojego obecnego cyklu..temperaturę mierzę już 3 cykl..pierwsze dwa były ładne, dwufazowe, z odpowiednią długością fazy lutealnej.. ostatni cykl był monitorowany pęcherzyk ponad 20 mm nie wiem niestety czy pękł ..a co się dzieje teraz??

e2de48ae1e6cb7dd11a9794af842b9b6.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 20:33

"Sukces ma wielu ojców, porażka jest sierotą.."
  • zai2014 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana widzę, że Twój cykl jest tak zwariowany jak mój. Z tym, że u mnie OF wyznaczył owulkę na 25 dzień a u Ciebie jeszcze póżniej.

A jak Twoje badania? Łykasz jakieś tabletki?

Bliźniaki są z nami :*
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakiej długości zazwyczaj masz cykle?
    Mogło się zdarzyć, że cykl był bezowulacyjny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 18:04

mhsvp07w3ex0n696.png

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie łykam nic.. ale zrobiłam sobie wczoraj badania i niestety wygląda mi to na niedoczynność tarczycy tsh 3,36 ft4 1,04 a prolaktyna 27,011 ... cykle 32-33 dni więc ten jakiś dziwny.. wczoraj i przedwczoraj dwie mocne krechy na teście owu skok niewielki ale jednak jest może owu jednak była ? ;[

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodam jeszcze, że to 3 cykl z pomiarem temperatury, pozostałe dwa były piękne, wręcz książkowe tylko bez zielonej kropy ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ