Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Krótka miesiaczka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 23 lipca 2019, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dotychczas moja miesiączka do najkrótszych nie należała. Często były to 7 dni, rzadko 5. Tym razem dwa dni krwawienia i teraz drugi plamienie. Co o tym powinnam myśleć? Szczerze mówiąc mnie @ zaskoczyła bo tak się gównianie czułam że myślałam że w ciąży jestem... Hormony badane w czerwcu- wg pani gin idealne...

hchy3e3kiyb8yirx.png
  • martynek1990 Koleżanka

Wysłany: 27 lipca 2019, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam to samo. Zawsze miałam długie miesiączki po 6dni a teraz przed 30tka skrócily się do 3 dni. To samo zaobserwowały moje koleżanki

• /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 27 lipca 2019, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już jestem sporo po 30;)

hchy3e3kiyb8yirx.png
  • /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 28 lipca 2019, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem w 10 DC drugi dzień plamie. To nie owulacja. Mam długie cykle. Co się może z mną dziać
    W kontekście dziwnej miesiączki o której pisałam to tym bardziej niepokojące

hchy3e3kiyb8yirx.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ