Krótsza II faza cyklu
-
Cześć dziewczyny, szukam podobnego przypadku do mnie- miesiaczki mam regularne, ale owulacja zawsze opóźniona. Pęcherzyki rosną i wspomagane Ovitrelle pękają, progesteron wskazuje, że do owulacji dochodzi, ale ciąży jak nie było, tak nie ma.
Cały czas szukam przyczyn - po mojej stronie sprawdzone morfologia, TSH, FSH, LH, estradiol i prolaktyna w normie, a u męża wykonane było badanie nasienia i wynik w normie.
Czy któraś z Was ma pomysł jakie jeszcze badania mogłabym wykonać?
W przyszłym tygodniu idę na HSG. -
Mam tak samo, tylko pęcherzyki pękają same. Na razie przyczyn medycznych nie znam. Hsg miałam, te wszystkie badania co Ty też, jeszcze ANA1, pakiet na trombofilię i chyba tyle. Ciąży brakstarania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Kasiak89 wrote:Mam tak samo, tylko pęcherzyki pękają same. Na razie przyczyn medycznych nie znam. Hsg miałam, te wszystkie badania co Ty też, jeszcze ANA1, pakiet na trombofilię i chyba tyle. Ciąży brak
Kasia, a jak długo się staracie? Czy Twój lekarz coś proponuje w tej sytuacji? -
2i pół roku. Na razie jakieś suple biorę jeszcze, ale już mi powiedziała że przyczyn medycznych nie widzi. Pójdę do niej jeszcze raz i spróbuję do kogoś innego, może coś wymyślistarania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Miałam i wszystko ok.starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
0.7. W zasadzie nie wiem jak powinno być, ale podobno mam wszystkie wyniki dobrze i w zakresach referencyjnych się mieszczą. No tylko 2 faza krótkastarania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -