X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów która temperatura??
Odpowiedz

która temperatura??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • szyszynka Debiutantka

Wysłany: 10 grudnia 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój pierwszy cykl z ovu.Mam wątpliwości odnośnie mierzenia temperatury.Dzis pierwsza mierzona temperatura o 7 rano bez wstawania to 36,77 po chwili zmierzyłam jeszcze raz i było już 36,80(mierzyłam microlife)...Zdziwiła mnie ta rozbieżnośc i zmierzyłam rtęciowym i było 36,7. Pomysłałam sobie no nie która jest właściwa...postanowiłam zmierzyc jeszcze raz elektronicznym i wyszło 36,64....eh wpisałam tą pierwsza mierzona ale sama już nie wiem... Jak myślicie która jest właściwa...?? Zaznaczę że codziennie o 7 rano mierze bez wstawania i wykonywania jakichkolwiek czynności:P

• my.heart. Koleżanka

Wysłany: 10 grudnia 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym wpisała pierwszą. To ma byc pierwsza czynność jaką wykonujesz, bez żadnego wstawania, bez gwałtownyh ruchow itd

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ