X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Len prażony

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ysmena Nowa

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Mam pytanie czy na poprawę śluzu może być len ale prażony do chrupania? Bardzo mi smakuje ale nie wiem czy to tak samo dziala jak mielony do zaparzania. Cy to samo co siemie lniane?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 13:10

• agamemnon Znajoma

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi się, że to nie to :)
    Ja codziennie pije dwie łyżku lnu (ziaren) zalanego ciepłą wodą ale to na inne problemy ;) Len mielony to taki kleik, całe ziarenka go nie mają :)

ysmena lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ