X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Len prażony

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ysmena Nowa

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Mam pytanie czy na poprawę śluzu może być len ale prażony do chrupania? Bardzo mi smakuje ale nie wiem czy to tak samo dziala jak mielony do zaparzania. Cy to samo co siemie lniane?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 13:10

• agamemnon Znajoma

Wysłany: 20 listopada 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi się, że to nie to :)
    Ja codziennie pije dwie łyżku lnu (ziaren) zalanego ciepłą wodą ale to na inne problemy ;) Len mielony to taki kleik, całe ziarenka go nie mają :)

ysmena lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ