Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Luteina 💊 a temperatura?
Odpowiedz

Luteina 💊 a temperatura?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Puchalkaaa Ekspertka

Wysłany: 23 lutego 2023, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, nigdzie nie mogłam znaleźć informacji więc zakładam oddzielny wątek.
    Czy luteina dopochwowo podnosi temperature w pochwie? Mierze trzeci cykl temperature (wszystkie zasady mierzenia zachowania) , i nigdy nie mialam takiego skoku do 37 a co mówić powyżej 37. Od tego cyklu biorę luteine dopochwowo

Ktoś zna odpowiedź na moje pytanie?

preg.png

2019 👧🏼M.

_______
    05.2021 ciąża biochemiczna 💔
    06.2022 ciaza pozamaciczna 💔(metotraksat)
    03.2023 - ciąża biochemiczna 💔

🙋‍♀️32l
    🙋‍♂️31l.

cud..💕
    8.10 ⏸
    9.10 beta 91
    11.10 beta 257
    13.10 beta 691
    15.10 beta 1491
    21.10 beta 17449
    23.10 usg 🌟
    6.11 usg 🌟❤️
    27.11 usg 🌟 4,5 cm ❤️
    1.12 NIFTY PRO 🧬 niskie ryzyka
    12.12 prenatalne 7,4 cm zdrowego chłopczyka 👶🏻
    10.01 👶🏻 wizyta
    5.02 🧬 połówkowe 🌟

🩵 Czekamy na Ciebie s y n k u 🩵
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ