Luteina doustna
-
Witajcie,
z racji iż mam nieregularne okresy gin zapisał mi luteine doustną 50 do stosowania od 16-25dc, 2x1.
W zeszłym cyklu dostałam @ 1o dni po odstawieniu, a teraz już 14 dni po i nic.....
Mam podejrzenia ciąży,
(dużo mlecznego śluzu, sterczące sutki, kłucie jajników) ale testy negatywne, a temperatura z 37 spadła na 36,6 - 36,8.
Co myślicie?
Wizytę u gina mam w przyszłym tyg dopiero.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 08:26
Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -
nick nieaktualnyhej, nie chce Cię straszyć ale jak nie dostaniesz w ciągu kilku następnych dni idź do ginekologa. Ja ostatnio nie dostawałam długo po duphastonie okresu (choć zawsze po 2-3 dniach max), miałam cały czas wyższą temperaturę, no i tez sterczące sutki, bolesne piersi ale testy negatywne. Okazało się że mam 10cm torbiel na jajniku... No ale to był mój wypadek, Twój mam nadzieję skończy się inaczej:) po prostu jak się nie pojawi warto sprawdzić co się dzieje
-
nick nieaktualny
-
Ja za dużego doświadczenia z Luteiną nie mam ale od dzisiaj zaczęłam brać 3 tab. na dzień doustną 50mg. gdyż mam plamienia i za mały progesteron który nie może utrzymać dziecka bo poroniłam w październiku przez to właśnie . Mam nadzieję że zadziała z tym że jeśli doszło do zapłodnienia to utrzyma mi się dzidzia a okres dopiero zobaczę za 9 miesięcy
Jeśli ktoś wie coś więcej na jej temat też chętnie się dowiem ! -