X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Mama tata

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mama1993 Nowa

Wysłany: 26 stycznia 2022, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ! Mam 29lat jestem mamą i żoną słuchajcie weszłam tu na forum doradzić się byłam u ginekologa 13stycznia robił mi USG powiedział ,że będę mieć okres przepisał mi luteinie dopochwowo i kazał brać przez 5dni trzy razy dziennie tak brałam jak kazał a do tej pory nie mam okresu po luteinie 😭 a zawsze okres był po luteinie nie wiem boje się mam za tydzień wizytę u ginekologa czy ktoś tak miał z was i co wam wyszło ?? Dzięki i pozdrawiam serdecznie ❤️

Ona29
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ