X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Masakra.. Temperatura ok a plamienie... :(
Odpowiedz

Masakra.. Temperatura ok a plamienie... :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sonia94 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2017, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, dostałam dzisiaj strasznych skurczy a teraz plamienia żółto czerwone.. Chyba nic z ciąży.. Ale Wam życze powodzenia i zielonych kropeczek :) .pl/graph/5484b18776ee21bf15f357a9cc4d02f7]5484b18776ee21bf15f357a9cc4d02f7.png[/url]

Beta 18.11 5085❤️
    Martynka 08.06.2018 ❤️
  • Paulciaa__ Przyjaciółka

Wysłany: 27 marca 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana jesteśmy w takiej samej sytuacji,ja wczoraj dostałam okres :)no cóź działamy dalej :)

Nikola Mała Wojowniczka 03.01.19 880g i 37cm❤
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ