X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Masakra.. Temperatura ok a plamienie... :(
Odpowiedz

Masakra.. Temperatura ok a plamienie... :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sonia94 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2017, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, dostałam dzisiaj strasznych skurczy a teraz plamienia żółto czerwone.. Chyba nic z ciąży.. Ale Wam życze powodzenia i zielonych kropeczek :) .pl/graph/5484b18776ee21bf15f357a9cc4d02f7]5484b18776ee21bf15f357a9cc4d02f7.png[/url]

Beta 18.11 5085❤️
    Martynka 08.06.2018 ❤️
  • Paulciaa__ Przyjaciółka

Wysłany: 27 marca 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana jesteśmy w takiej samej sytuacji,ja wczoraj dostałam okres :)no cóź działamy dalej :)

Nikola Mała Wojowniczka 03.01.19 880g i 37cm❤
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ