X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Masakra.. Temperatura ok a plamienie... :(
Odpowiedz

Masakra.. Temperatura ok a plamienie... :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sonia94 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2017, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, dostałam dzisiaj strasznych skurczy a teraz plamienia żółto czerwone.. Chyba nic z ciąży.. Ale Wam życze powodzenia i zielonych kropeczek :) .pl/graph/5484b18776ee21bf15f357a9cc4d02f7]5484b18776ee21bf15f357a9cc4d02f7.png[/url]

Beta 18.11 5085❤️
    Martynka 08.06.2018 ❤️
  • Paulciaa__ Przyjaciółka

Wysłany: 27 marca 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana jesteśmy w takiej samej sytuacji,ja wczoraj dostałam okres :)no cóź działamy dalej :)

Nikola Mała Wojowniczka 03.01.19 880g i 37cm❤
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ