Miałąm wysoką temperature 1 dzień-interpretacja wykresu
-
https://ovufriend.pl/graph/f3170ddec77525d2f3e37ec1fe6a876d Prosze o interpretację wykresu.
-
Nataliyaa ,a jak ze sluzem,bo jednorazowy taki skok jeszcze o niczym nie swiadczy,dopiero 3 dni wyzszych temp mowia o przebytej owu.Moze jakis stres,albo przeziebienie?Pociesze,ze u mnie w tym cyklu jeszcze "lepiej"zazu23l
ISKIERKA 05.12.2013 [*] 8tc -
Jak przedmówczyni - skok można stwierdzić wtedy, gdy 3 temperatury są co najmniej 0,05 stopnia wyższe od sześciu poprzedzających niższych. U Ciebie jeszcze skoku nie było.
Śluz, nawet jeśli nie jest idealny czyli nie ma konsystencji białka jajka, powinno się obserwować i zaznaczać. Możesz mieć taką urodę i u Ciebie śluz biały z cechami rozciągliwymi jest najbardziej płodny.Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim) -
Ja tak miałam w tym cyklu, że dostalam bardzo duzo śluzu przezroczystego, normalnie lało sie ze mnie, zmierzyłam tempke i było 36,9. Następnego dnia ten sam śluz, tylko mniej trochę, a temperatura 36,5. Kolejne 3 dni śluz biały ale nadal wodnisty i juz duzo mniej. A temperatura rózna od 36,4 do 36,7. (pod pacha,w pochwie 37) Czy mogę uznać że tego dnia kiedy tempka podskoczyła najwyżej była ta owulacja? Tylko dlaczego przez te pare dni 'po' jeszcze mialam śluz płodnyAlicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyNie zaznaczasz sluzu wiec nie to jest zbytnio pomocne, natomiast wyglada ze owulacja moglaby byc w 18 dniu cyklu ale nastapil wzrost tempki, wiec z wykresu wynika ze raczej nie bylo poki co. Czy bylas przeziebiona jakies leki itd bralas w tym czasie?
-
nick nieaktualnyPoz!omka. wrote:Ja tak miałam w tym cyklu, że dostalam bardzo duzo śluzu przezroczystego, normalnie lało sie ze mnie, zmierzyłam tempke i było 36,9. Następnego dnia ten sam śluz, tylko mniej trochę, a temperatura 36,5. Kolejne 3 dni śluz biały ale nadal wodnisty i juz duzo mniej. A temperatura rózna od 36,4 do 36,7. (pod pacha,w pochwie 37) Czy mogę uznać że tego dnia kiedy tempka podskoczyła najwyżej była ta owulacja? Tylko dlaczego przez te pare dni 'po' jeszcze mialam śluz płodny
-