Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów miesiaczka a temperatura
Odpowiedz

miesiaczka a temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 4 marca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny mam pytanie to moj 2 cykl obserwacji mam pytanie mam miesiaczke ale skapsza niz zwykle i temperatura 36,6 dzis 36,7 w poprzednim cyklu te temperatury w pierwszej fazie to 36,3 do 36,5 dzis do tego biegunka co to moze oznaczac???to normalne w czasie miesiaczki ze temperatura utrzymuje sie na wyzszym poziomie????

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 4 marca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    87b34b10b1d405929cba4ab171654b50.png

ad865464e1871751c064174ca951aa30.png

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • marcela29 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tempertura podczas miesiaczki jest podwyzszona i spada dopiero po @, ale mierze dopiero dwa cykle więc nie wiem czy to normalne

"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
    Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ