X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów miesiaczka a temperatura
Odpowiedz

miesiaczka a temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 4 marca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny mam pytanie to moj 2 cykl obserwacji mam pytanie mam miesiaczke ale skapsza niz zwykle i temperatura 36,6 dzis 36,7 w poprzednim cyklu te temperatury w pierwszej fazie to 36,3 do 36,5 dzis do tego biegunka co to moze oznaczac???to normalne w czasie miesiaczki ze temperatura utrzymuje sie na wyzszym poziomie????

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 4 marca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    87b34b10b1d405929cba4ab171654b50.png

ad865464e1871751c064174ca951aa30.png

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • marcela29 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tempertura podczas miesiaczki jest podwyzszona i spada dopiero po @, ale mierze dopiero dwa cykle więc nie wiem czy to normalne

"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
    Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ