X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów miesiaczka a temperatura
Odpowiedz

miesiaczka a temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 4 marca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny mam pytanie to moj 2 cykl obserwacji mam pytanie mam miesiaczke ale skapsza niz zwykle i temperatura 36,6 dzis 36,7 w poprzednim cyklu te temperatury w pierwszej fazie to 36,3 do 36,5 dzis do tego biegunka co to moze oznaczac???to normalne w czasie miesiaczki ze temperatura utrzymuje sie na wyzszym poziomie????

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 4 marca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    87b34b10b1d405929cba4ab171654b50.png

ad865464e1871751c064174ca951aa30.png

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • marcela29 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tempertura podczas miesiaczki jest podwyzszona i spada dopiero po @, ale mierze dopiero dwa cykle więc nie wiem czy to normalne

"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
    Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ