Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Miositogyn lek - znacie?
Odpowiedz

Miositogyn lek - znacie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy znacie taki lek jak Miositogyn?

Byłam dziś u ginekologa, standardowa wizyta, powiedziałam, że się staramy - zrobił ze mną wywiad co jak, kiedy i gdzie. Zapytałam czy z racji wieku nie powinnam porobić innych badań, choćby podstawowych hormonalnych. Powiedział, że nie trzeba, że martwić to się trzeba po roku bezowocnych starań :/ i jak już to może mi przepisać Miositogyn. Wróciłam do domu, czytam w internecie że jest to lek na pcos, zaburzenia miesiączkowania itp. Nic takiego nie mam. Okresy mam regularne (+-kilka dni), usg trans nie pokazało nic czym możnaby było się niepokoić, paski owulacyjne owulacje pokazują... Zastanawiam się po co mi to zapisał... Macie jakieś doświadczenia z tym lekiem?

dqprqps6kaqxmc83.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2017, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że masz niedoczynność tarczycy, może dlatego zapisał Miosytogyn. Ten lek ma podobno zharmonizować pracę jajników, zaszkodzić nie powinien.

Ja osobiście piłam przez 1 cykl, z tym że mam zaburzenia cyklu, nie zauważyłam zmian, być może za krótko stosowałam.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ