X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów moge prosic o pomoc?
Odpowiedz

moge prosic o pomoc?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • kasica_89 Koleżanka

Wysłany: 24 marca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałyście rację źle zastał zaznaczony cykl teraz poprawiłam jak powinno być i nie ma juz zaznaczonej owulacji nic nie rozumiem:(

kwiecień 2013 r. stwierdzone PCO
    sierpień 2014 r. II kreseczki po 4 cyklach z Clo i Bromergonem
    maj 2015 Oliweczka <3
    grudzień 2017 r. zaawansowane PCOS :( kolejne starania rozpoczęte...
    30.01.2019 r. .... II kreseczki <3
  • Kasiczorek Koleżanka

Wysłany: 24 marca 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za wyjaśnienia, przejrzę podane przez Ciebie linki jak synek uśnie bo dopiero go z przedszkola odebrałam.
    Asta, Brunchilda, rtęciowego, klasycznego. Temp. mierze pod pacha:/ Ale od nowego cyklu zacznę w piśce i zaopatrze sie w lepszy termometr.

Dziękuję Wam gorąco:***

Kasiczorek
  • Brunhilda Przyjaciółka

Wysłany: 24 marca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasica - udostępnij jeszcze raz wykres, bo się schował ;)
    Nie przejmuj sie że OF nie pokazuje Ci owulacji, grunt żeby organizm pokazywał ;)

Kasiczorek - dobry pomysł, poszukaj w necie termometrów zalecanych do npr - są rtęciowe owulacyjne i jakieś przetestowane elektroniczne.
    Pomiary pod pachą są niedokładne. Od razu po przebudzeniu, w pochwie lub ustach
    miłego dnia!

• Kasiczorek Koleżanka

Wysłany: 24 marca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszukam na pewno! A mierze zawsze z rana przed wstaniem z łóżka:)

Kasica, ja mam 23 dc i owulacja do tej pory nie została wykryta, ale na to już nie patrzę. Tak jak radzi Brunhilda, słuchaj mowy ciała a jak masz niejasności to pytaj, jak widzisz Laseczki bardzo pomocne i życzliwe!

Kłaniam sie nisko:)

Kasiczorek
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ