Mój szalony wykres - pomóżcie
-
Kobietki powiedzcie co może oznaczać ten duży jednodniowy skok temperatury? Czy to może świadczyć o tym, że doszło do zagnieżdżenia? Tego dnia czułam lekki ból jajnika prawego, podbrzusza i szyjki macicy. Dla pewności zmierzyłam temperaturę dwukrotnie w niewielkim odstępie czasowym i pokazywało zawsze 37.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2017, 11:01
16.07.2016 - Aniołek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo i ja się podłączę. Może jest tutaj jeszcze ktoś, kto nie widział mojego wykresu. A powiedziałby coś ciekawego.
Ale uprzedzam:
1 termin @ minął w poniedziałek... a jej dalej nie ma.
2. Owulacja prawdopodobnie na 90% była 17/18/19dc. Ciężko stwierdzić, bo gin nie chciała już potem monitorować... a powiedziała, że cykl bezowulacyjny.
3. Robię wyniki często. Na pamiętniku gdzieś powinna być moja tabelka + gdzie i kiedy były jakie pęcherzyki.
4. Nigdy mi się @ nie spóźniała... chodziłam jak w zegarku 27/28 dniowe cykle. -
nick nieaktualnywg mnie jednodniowy skok nic nie oznacza..... moze wirus, może zmęczenie cokolwiek. jesli po skoku spadek jest na poziomie II fazy to w ogóle olałabym temat. Ponadto liczy się tendencja a nie 1 temp. jesli 2-3 temp beda spadały to raczej @....
A przy spadku jednorazowym w okolicach 6-10dpo mozna sądzic że to zagnieżdżenie....
chyba -