Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Mój wykres zerknij

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ona_ Koleżanka

Wysłany: 3 stycznia 2023, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Dziewczyny
    Mam prośbę a właściwie kilka.
    Czy możecie zerknąć na mój wykres:
    804a8979fcc9f4d6a0e37939bc016115.png

CEsto miewam plamienia w czasie tzw miesiączki tak jak widać na wykresie. Kolejne miesiączki też zaczynają się od plamienia.
    Moje pytanie jest na co zwrócić uwagę? Czy ten cykl jest w porządku? Czy jest owulacyjny Czy bez owulacujny?
    Temperatura po tzw owu jest mniej więcej cały czas na tym samym poziomie a plamienie występuje już.
    Zawsze liczyłem pierwsze plamienie jako miesiączka ale teraz chciałam pp temperaturze zobaczyć czy będzie spadek przed plamienie Czy przed krwawieniem które występuje mi jeden lub dwa dni w cyklu.
    Dlatego jeszcze cyklu nie zamykam.
    Jeśli chodzi o ciążę to robiłam test i test z krwi i nic nie wyszło żeby była ciąża.
    Będę wdzięczna za jakieś uwagi.
    Pozdrawiam

👩39
    🧔‍♂️41
    👨‍👩‍👧 2017
    3.10- II
    4.10 beta 46.1
    6.10 -106.9
    9.10 -375.3
    11.10- 1085.9
    13 10- 2838.1
    16.10- 9912,7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ