X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Mycoplasma i ureaplasma a zajście w ciąże
Odpowiedz

Mycoplasma i ureaplasma a zajście w ciąże

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Misia2158 Znajoma

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, zastanawia mnie czy ktoś tutaj miał zdiagnozowaną mycoplasme bądź uroplasmę i udało się wam zajść w ciążę naturalnie?

• AEGO Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2024, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie już w ciąży wyszła ureaplasma, więc tak, raczej z nią - nieświadomie udało mi się zajść w ciążę. Jednakże, da się to leczyć i wiedząc o niej nie zachodziłabym w ciążę, tylko robiła wszystko, aby wyleczyć, bo jest to zagrożeniem dla dziecka. 😕

age.png
  • Natalia, mama Franciszka Przyjaciółka

Wysłany: 27 kwietnia 2024, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aego a przeleczyłaś to w ciąży ? Bo ja słyszałam od różnych ginekologów że tego w ciąży się nie leczy, ale w internecie wyczytałam, że można to leczyc …

29.02.2024r. Franciszek 34 tc 👼

preg.png
  • AEGO Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2024, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia, mama Franciszka wrote:
    Aego a przeleczyłaś to w ciąży ? Bo ja słyszałam od różnych ginekologów że tego w ciąży się nie leczy, ale w internecie wyczytałam, że można to leczyc …
    No ja dostałam antybiotyk, bo lekarka powiedziała, że to trzeba wyleczyć, bo niestety może dojść do przedwczesnego porodu, albo co w sumie gorsza do zakażenia malucha, a wiadomo jakie to może mieć konsekwencje. :/

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ