Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Mycoplasma i ureaplasma a zajście w ciąże
Odpowiedz

Mycoplasma i ureaplasma a zajście w ciąże

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Misia2158 Znajoma

Wysłany: 19 kwietnia, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, zastanawia mnie czy ktoś tutaj miał zdiagnozowaną mycoplasme bądź uroplasmę i udało się wam zajść w ciążę naturalnie?

• AEGO Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie już w ciąży wyszła ureaplasma, więc tak, raczej z nią - nieświadomie udało mi się zajść w ciążę. Jednakże, da się to leczyć i wiedząc o niej nie zachodziłabym w ciążę, tylko robiła wszystko, aby wyleczyć, bo jest to zagrożeniem dla dziecka. 😕

age.png
  • Natalia, mama Franciszka Przyjaciółka

Wysłany: 27 kwietnia, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aego a przeleczyłaś to w ciąży ? Bo ja słyszałam od różnych ginekologów że tego w ciąży się nie leczy, ale w internecie wyczytałam, że można to leczyc …

29.02.2024r. Franciszek 34 tc 👼
  • AEGO Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia, mama Franciszka wrote:
    Aego a przeleczyłaś to w ciąży ? Bo ja słyszałam od różnych ginekologów że tego w ciąży się nie leczy, ale w internecie wyczytałam, że można to leczyc …
    No ja dostałam antybiotyk, bo lekarka powiedziała, że to trzeba wyleczyć, bo niestety może dojść do przedwczesnego porodu, albo co w sumie gorsza do zakażenia malucha, a wiadomo jakie to może mieć konsekwencje. :/

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ