X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Mycoplasma i ureaplasma a zajście w ciąże
Odpowiedz

Mycoplasma i ureaplasma a zajście w ciąże

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Misia2158 Znajoma

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, zastanawia mnie czy ktoś tutaj miał zdiagnozowaną mycoplasme bądź uroplasmę i udało się wam zajść w ciążę naturalnie?

• AEGO Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2024, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie już w ciąży wyszła ureaplasma, więc tak, raczej z nią - nieświadomie udało mi się zajść w ciążę. Jednakże, da się to leczyć i wiedząc o niej nie zachodziłabym w ciążę, tylko robiła wszystko, aby wyleczyć, bo jest to zagrożeniem dla dziecka. 😕

age.png
  • Natalia, mama Franciszka Przyjaciółka

Wysłany: 27 kwietnia 2024, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aego a przeleczyłaś to w ciąży ? Bo ja słyszałam od różnych ginekologów że tego w ciąży się nie leczy, ale w internecie wyczytałam, że można to leczyc …

29.02.2024r. Franciszek 34 tc 👼
    13.02.2025r. Igor, 34 tc <3 🌈

age.png
  • AEGO Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2024, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia, mama Franciszka wrote:
    Aego a przeleczyłaś to w ciąży ? Bo ja słyszałam od różnych ginekologów że tego w ciąży się nie leczy, ale w internecie wyczytałam, że można to leczyc …
    No ja dostałam antybiotyk, bo lekarka powiedziała, że to trzeba wyleczyć, bo niestety może dojść do przedwczesnego porodu, albo co w sumie gorsza do zakażenia malucha, a wiadomo jakie to może mieć konsekwencje. :/

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ