SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Mycoplasma i ureaplasma a zajście w ciąże
Odpowiedz

Mycoplasma i ureaplasma a zajście w ciąże

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Misia2158 Koleżanka

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, zastanawia mnie czy ktoś tutaj miał zdiagnozowaną mycoplasme bądź uroplasmę i udało się wam zajść w ciążę naturalnie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2024, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie już w ciąży wyszła ureaplasma, więc tak, raczej z nią - nieświadomie udało mi się zajść w ciążę. Jednakże, da się to leczyć i wiedząc o niej nie zachodziłabym w ciążę, tylko robiła wszystko, aby wyleczyć, bo jest to zagrożeniem dla dziecka. 😕

• Natalia, mama Franciszka Przyjaciółka

Wysłany: 27 kwietnia 2024, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aego a przeleczyłaś to w ciąży ? Bo ja słyszałam od różnych ginekologów że tego w ciąży się nie leczy, ale w internecie wyczytałam, że można to leczyc …

29.02.2024r. Franciszek 34 tc 👼
    13.02.2025r. Igor, 34 tc <3 🌈

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2024, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia, mama Franciszka wrote:
    Aego a przeleczyłaś to w ciąży ? Bo ja słyszałam od różnych ginekologów że tego w ciąży się nie leczy, ale w internecie wyczytałam, że można to leczyc …
    No ja dostałam antybiotyk, bo lekarka powiedziała, że to trzeba wyleczyć, bo niestety może dojść do przedwczesnego porodu, albo co w sumie gorsza do zakażenia malucha, a wiadomo jakie to może mieć konsekwencje. :/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ