nadzieja?
-
nick nieaktualnyDziewczyny witam wszystkie. Jestem nowa na forum. możecie spojrzeć na mój wykres, bo ja już nic nie wiem cykle 28 dni - od 2 dni brak @ nie chce sobie nic wmawiać im więcej interpretuje tym bardziej nic nie wiem:( pomożecie? mogę miec cień nadziei?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUspokój się.. wrzuć na luz, dopiero 7dpo, co tu w ogóle można rozstrzygnąć. Trzeba poczekać. Nie testuj czasem bo jeszcze za wcześnie. Nic jeszcze nie można to przesądzać. Każdy ma tempki właściwe dla siebie. Twój wykres może się zakończyć na zielono, ale to za wcześnie nawet na badanie krwi
-
nick nieaktualnyzastanawia mnie jeszcze ta owu zaznaczona bo wg mnie wypadała na inny dzień, ale tempki tego nie odzwierciedlajaą wrrr.... człowiek zgupieje normalnie :(wiem, ze na tes za wczesnie biore sie za jakas robote bo jak sie siedzi i szuka to oszaleć można
-
OF wyznacza owulację orientacyjnie, nie musi ona być w tym dniu, w którym postawił kreskę A u Ciebie ta kreska jest jeszcze przerywana więc tym bardziej OF nie jest pewne swojej decyzji Owulacja może występować ok 3 dni przed jak i po wzroście temperatury
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-