Nadzieja że tmo może ten cykl... proszę o wsparcie
-
Jak myślicie, czy w tym cyklu mam jeszcze szanse? Dzisiejsza temperatura podbudowała mnie, jednak test okazał się negatywny. Bardzo liczę na ten cykl. Czy Waszym zdaniem może to jeszcze skończyć się zielonym kropkiem? Dajcie mi trochę otuchy echkwiecień 2013 pusty pęcherzyk
grudzień 2013 ciąża biochemiczna
marzec 2014 ciąża biochemiczna
październik 2014 ciąża biochemiczna
❤31 maja 2016 Zosia jest z nami, nasz skarb❤
-
Moim zdaniem zależy jakiej długości masz cykle. Nie mam dużego doświadczenia w mierzeniu temperatury ale wydaje mi się,że póki nie ma @ i temperatura się wzbija to zawsze jest nadzieja.A co do testów to słyszałam różne historie (wynik zakłamany,za wcześnie wykonany test itp.). Życzę powodzenia
wisienka lubi tę wiadomość
-
dzięki za wsparcie. Cykle mam długie, ok 36-dniowe. Ten jest wyjątkowo krótki, ale to przez clostilbegyt. Faza lutealna trwa u mnie 14 dni. Dlatego tak mnie ucieszyła dzisiejsza temperatura, bo 13 dpo zawsze widziałam wyraźny spadek. A tu niespodzianka. Nic czekam do jutra mam nadzieję że się coś wyjaśni.kwiecień 2013 pusty pęcherzyk
grudzień 2013 ciąża biochemiczna
marzec 2014 ciąża biochemiczna
październik 2014 ciąża biochemiczna
❤31 maja 2016 Zosia jest z nami, nasz skarb❤
-
Cześć Wszystkim Panią ,jestem tu Nowa i nie umiem się tu odnaleźć. Widzę dziewczyny ze dajecie sobie dużo wsparcia w dążeniu do upragnionego celu " zielona kropeczka" . Mam nadzieję że i Ja kiedyś dostanę od Was wsparcie. Życzę powodzenia i dobrego nastroju bo to potrzebne nam wszystkim. Pozdrawiam
Nona, vanessa lubią tę wiadomość
Alina -
nick nieaktualny
-