X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Naturalne sposoby na wyregulowanie cyklu @
Odpowiedz

Naturalne sposoby na wyregulowanie cyklu @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • okruszek Przyjaciółka

Wysłany: 24 czerwca 2022, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jakie są naturalne sposoby na wyregulowanie cyklu miesiączkowego?

1 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - styczeń 2022 ⚪

❌ przerwane starania od lutego do maja 2022 ❌

2 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - czerwiec 2022
  • Misiurka Debiutantka

Wysłany: 26 czerwca 2022, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co ja zaczęłam brać ovarin i pije proxed women od 3 miesięcy mam spokój cykle w końcu wróciły do średnio 29-30 dni wcześniej co chwile coś a to pęcherzyk nie pękł i zrobiła się torbiel a to owulacja w 27 dniu cyklu i wszystko znowu się kręciło… narazie jest spokój ale robiłam wszystkie badania krwi jestem pod stała opieka endokrynologa i ginekologa :)

• Patka93 Nowa

Wysłany: 2 sierpnia 2022, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Ja rownież odkąd zażywam Ovarin mam regularne cykle. Dodatkowo zażywam Duphaston przez 10 dni. Myślałam ze te regularne cykle są przez Duphaston a nie Ovarin.. czy może ktoś potwierdzić ?

• Kłapciuch Koleżanka

Wysłany: 2 sierpnia 2022, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka93 wrote:
    Cześć,
    Ja rownież odkąd zażywam Ovarin mam regularne cykle. Dodatkowo zażywam Duphaston przez 10 dni. Myślałam ze te regularne cykle są przez Duphaston a nie Ovarin.. czy może ktoś potwierdzić ?

Ja nie brałam nigdy duphastonu a ovarin tak i z 35-40 dni wyregulowało się na 30. Więc myślę, że to zasługa ovarinu bo to on reguluje gospodarkę hormonalną ☺️

🙋‍♀️26
    🙋🏽‍♂️34

PCOS- podwyższone androgeny
    Starania od 12.2021
    Sierpień 22 -⏸️😍
    Wrzesień 22- 💔7+5 😭
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2022, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka93 wrote:
    Cześć,
    Stawiam ze to zasługa duphastonu...
    Rozumiem ze bierzesz go po owulacji?

• Ala222 Koleżanka

Wysłany: 5 października 2022, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są jakie sodpowiedniki ovarin w Niemczech?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ