Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Naturalne sposoby na wyregulowanie cyklu @
Odpowiedz

Naturalne sposoby na wyregulowanie cyklu @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • okruszek Przyjaciółka

Wysłany: 24 czerwca 2022, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jakie są naturalne sposoby na wyregulowanie cyklu miesiączkowego?

1 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - styczeń 2022 ⚪

❌ przerwane starania od lutego do maja 2022 ❌

2 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - czerwiec 2022
  • Misiurka Debiutantka

Wysłany: 26 czerwca 2022, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co ja zaczęłam brać ovarin i pije proxed women od 3 miesięcy mam spokój cykle w końcu wróciły do średnio 29-30 dni wcześniej co chwile coś a to pęcherzyk nie pękł i zrobiła się torbiel a to owulacja w 27 dniu cyklu i wszystko znowu się kręciło… narazie jest spokój ale robiłam wszystkie badania krwi jestem pod stała opieka endokrynologa i ginekologa :)

• Patka93 Nowa

Wysłany: 2 sierpnia 2022, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Ja rownież odkąd zażywam Ovarin mam regularne cykle. Dodatkowo zażywam Duphaston przez 10 dni. Myślałam ze te regularne cykle są przez Duphaston a nie Ovarin.. czy może ktoś potwierdzić ?

• Kłapciuch Koleżanka

Wysłany: 2 sierpnia 2022, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka93 wrote:
    Cześć,
    Ja rownież odkąd zażywam Ovarin mam regularne cykle. Dodatkowo zażywam Duphaston przez 10 dni. Myślałam ze te regularne cykle są przez Duphaston a nie Ovarin.. czy może ktoś potwierdzić ?

Ja nie brałam nigdy duphastonu a ovarin tak i z 35-40 dni wyregulowało się na 30. Więc myślę, że to zasługa ovarinu bo to on reguluje gospodarkę hormonalną ☺️

🙋‍♀️26
    🙋🏽‍♂️34

PCOS- podwyższone androgeny
    Starania od 12.2021
    Sierpień 22 -⏸️😍
    Wrzesień 22- 💔7+5 😭
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2022, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka93 wrote:
    Cześć,
    Stawiam ze to zasługa duphastonu...
    Rozumiem ze bierzesz go po owulacji?

• Ala222 Koleżanka

Wysłany: 5 października 2022, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są jakie sodpowiedniki ovarin w Niemczech?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ