X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Nie wiem co myśleć, proszę o pomoc.
Odpowiedz

Nie wiem co myśleć, proszę o pomoc.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • BialaKredka Ekspertka

Wysłany: 1 maja 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Nie mam pojęcia co myśleć o moim wykresie. W pierwszej połowie cyklu byłam chora, miałam gorączkę i mega katar. Chyba przez katar ciężko było zaobserwować śluz, jak juz był to dość rozciągliwy albo wodnisty.W sumie dopiero dzisiaj czuję że jest śluz chyba dlatego że skończył się katar. I nie wiem jak traktować ten spadek i wzrost Czy to juz oowu i jutro brać luteine czy raczej czekać i dopiero może coś jeszcze się wydarzy?

Długa droga wcale nie musi być straszna, wszystko zależy od tego kto czeka na nas na jej końcu...
    59c68c01d6614ba019de72c15f718674.png
  • Asta Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak możesz napisz coś więcej o sobie - który cykl obserwacji, jak długie cykle masz (i jeśli się orientujesz jak długą fl), dlaczego przyjmujesz luteinę (jeśli nie są to zbyt prywatne pytania)?

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ