X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Nie wiem co myśleć, proszę o pomoc.
Odpowiedz

Nie wiem co myśleć, proszę o pomoc.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • BialaKredka Ekspertka

Wysłany: 1 maja 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Nie mam pojęcia co myśleć o moim wykresie. W pierwszej połowie cyklu byłam chora, miałam gorączkę i mega katar. Chyba przez katar ciężko było zaobserwować śluz, jak juz był to dość rozciągliwy albo wodnisty.W sumie dopiero dzisiaj czuję że jest śluz chyba dlatego że skończył się katar. I nie wiem jak traktować ten spadek i wzrost Czy to juz oowu i jutro brać luteine czy raczej czekać i dopiero może coś jeszcze się wydarzy?

Długa droga wcale nie musi być straszna, wszystko zależy od tego kto czeka na nas na jej końcu...
    59c68c01d6614ba019de72c15f718674.png
  • Asta Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak możesz napisz coś więcej o sobie - który cykl obserwacji, jak długie cykle masz (i jeśli się orientujesz jak długą fl), dlaczego przyjmujesz luteinę (jeśli nie są to zbyt prywatne pytania)?

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ