Niepłodność
-
Dziewczyny chyba jestem niepłodna . Mam plamienia w środku cyklu i w drugiej połowie cyklu a lekarze nie wiedzą co mi jest . Ja już nie wiem co mam zrobić. Jestem załamana że nie będę mogła mieć dzieci
Starania od maja 2018.
Czekam na II kreseczki
06/19- histeroskopia- usunięcie dwóch polipów
09/19 - dwie kreski na teście
18/09-Beta hcg 1388 😊
20/09- Beta hcg 3497 🙂 -
dziewczyno nie zakładaj nowego wątka i nie zaśmiecaj forum, skorzystaj z lupki jesli masz jakieś wątpliwości. Mówimy Ci o znalezieniu dobrego lekarza a Ty w kolejnym poście o tym samym. My tu się po 3 lata staramy.
Beti82, Magda - mbc, Anuśla, hipisiątko, kark, Rose87 lubią tę wiadomość
-
Aishha wrote:dziewczyno nie zakładaj nowego wątka i nie zaśmiecaj forum, skorzystaj z lupki jesli masz jakieś wątpliwości. Mówimy Ci o znalezieniu dobrego lekarza a Ty w kolejnym poście o tym samym. My tu się po 3 lata staramy.
Aishha, Nefre_ ms, hipisiątko, Rose87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo jest prawdziwa desperacja
"jestem niepłodna, leczę się na forum ovufriend"
Idź do kliniki leczenia niepłodności. Podaj miasto to Ci powiemy gdzie I dopóki nie zaliczysz pierwszej wizyty , nie zakładaj nowego wątku.Aishha, Beti82, Iwona27091991, Adry, hipisiątko, Rose87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monisia, na tym forum jest ograniczona liczba użytkowniczek. Jeśli ktoś nie napisał Ci czegoś co Cię zaspokoi w poprzednich 5 wątkach, raczej wątpliwe, że napisze w 6. Daj już spokój.
Zawsze możesz dołączyć do miesięcznych wątków staraniowych, próbować poznać inne staraczki, może jak się wgryziesz w temat, to coś ciekawego przeczytasz. Pytałam w innym wątku jak się staracie. Współżyjecie co drugi dzień cały cykl? Bije od Ciebie taki chaos, że łatwo przypuszczać, że Twoje obserwacje są równie chaotyczne a wtedy łatwo przegapić owulację.Beti82, Nefre_ ms, Aishha, Rose87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie wiem gdzie na tym forum jest admin, chyba permanentnie ma je w D***, bo na różnych forach się udzielałam, ale tylko tu jest taki chaos. Milion podobnych wątków, nikt nie szuka info tylko zakłada temat o byle pierdołę, dramat. Porządne sprzątanie by się tu przydało
Aishha, Beti82, hipisiątko, Evell, Rose87 lubią tę wiadomość
-
Selina wrote:Ja nie wiem gdzie na tym forum jest admin, chyba permanentnie ma je w D***, bo na różnych forach się udzielałam, ale tylko tu jest taki chaos. Milion podobnych wątków, nikt nie szuka info tylko zakłada temat o byle pierdołę, dramat. Porządne sprzątanie by się tu przydało
Selina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrzepakowepole wrote:Ja już zgłaszałam te wątki do usunięcia i nic. Ale z drugiej strony szkoda mi dziewczyny...
same zasady jak nas wszystkie. Przecież jak ma problem może wyszukać czy był już podobny temat lub zapytać na jakimś wątku ogólnym w którym się udziela dużo dziewczyn. Nie traktujmy się jak dzieci, każda z nas jest dorosła.Beti82, Rose87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrzepakowepole wrote:Ja już zgłaszałam te wątki do usunięcia i nic. Ale z drugiej strony szkoda mi dziewczyny...
Ja jej wiele razy próbowałam pomóc, Wy też.. i kilkanaście innych dziewczyn.
Dostała dużo wsparcia na forum, dostała dużo informacji. Musi teraz działać, a tego nie robi.. Nikt jej nie odtrącał i nie lekceważył.
Wg mnie musi zgłosić się do dobrego lekarza, albo kliniki gdzie oprócz płodnością, ktoś pomoże jej na głowę.
Wiele kobiet ma problem z akceptacją niepowodzeń.
Selina, Beti82, Rose87 lubią tę wiadomość
-
Pamiętam swoją pierwszą wizytę w placówce Invicta i powiem wam, że byłam mega zadowolona! Tak dokładnie zrobionego badania jeszcze nigdy w życiu nie miałam. W końcu skuteczne leczenie.
Powiem Wam, że w wielu miejscach byłam, ale jeszcze takiego poziomu nie spotkałam. -