Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Nieprawidłowe miesiączkowanie
Odpowiedz

Nieprawidłowe miesiączkowanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marrtaa Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja co prawda mam pcos ale mój ginekolog zbija mi prolaktyne. Też mam na górnej granicy normy i stwierdził że może jednak utrudniać owu. Może przejdź się do innego lekarza na konsultacje dla spokoju:-)

oar83e3kprndadbz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2017, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marrtaa, zauważyłaś jakiś efekt?

• Marrtaa Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biore dopiero od miesiąca wiec efektu nie mam, czy bedzie zobaczymy... ale jak u Ciebie przy braniu castangusa efekt był to myślę że warto by brać go( nie zaszkodzi raczej) i skonsultowac sie z innym lekarzem. Co organizm to inny przypadek

oar83e3kprndadbz.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ