X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Nieprawidłowe miesiączkowanie
Odpowiedz

Nieprawidłowe miesiączkowanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marrtaa Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja co prawda mam pcos ale mój ginekolog zbija mi prolaktyne. Też mam na górnej granicy normy i stwierdził że może jednak utrudniać owu. Może przejdź się do innego lekarza na konsultacje dla spokoju:-)

oar83e3kprndadbz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2017, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marrtaa, zauważyłaś jakiś efekt?

• Marrtaa Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biore dopiero od miesiąca wiec efektu nie mam, czy bedzie zobaczymy... ale jak u Ciebie przy braniu castangusa efekt był to myślę że warto by brać go( nie zaszkodzi raczej) i skonsultowac sie z innym lekarzem. Co organizm to inny przypadek

oar83e3kprndadbz.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ