X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Nieprawidłowe miesiączkowanie
Odpowiedz

Nieprawidłowe miesiączkowanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marrtaa Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja co prawda mam pcos ale mój ginekolog zbija mi prolaktyne. Też mam na górnej granicy normy i stwierdził że może jednak utrudniać owu. Może przejdź się do innego lekarza na konsultacje dla spokoju:-)

oar83e3kprndadbz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2017, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marrtaa, zauważyłaś jakiś efekt?

• Marrtaa Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biore dopiero od miesiąca wiec efektu nie mam, czy bedzie zobaczymy... ale jak u Ciebie przy braniu castangusa efekt był to myślę że warto by brać go( nie zaszkodzi raczej) i skonsultowac sie z innym lekarzem. Co organizm to inny przypadek

oar83e3kprndadbz.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ