X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Nietypowa prośba;)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zerknijcie na swoje wykresy i powiedźcie czy w okresie Świąt (chodzi mi o obżarstwo) nie zauważyłyście może że temperatura jest sztucznie wyższa przez dni w których się więcej objadamy;)???? Taka ciekawość;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 14:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ovu pokazalo mi owulacje na 25 a potem na 27 haha

• kasiulek1201 Znajoma

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u siebie nic nie zauwazylam tak ogolnie to ja mysle ze moj wykres jest bardzo dziwny

kasik
  • Kiniacz Ekspertka

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 20:58

kasiulek1201 lubi tę wiadomość

20140607580114.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej.. nie mierzyłam tempki więc nie powiem :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ