X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Nietypowa prośba;)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zerknijcie na swoje wykresy i powiedźcie czy w okresie Świąt (chodzi mi o obżarstwo) nie zauważyłyście może że temperatura jest sztucznie wyższa przez dni w których się więcej objadamy;)???? Taka ciekawość;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 14:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ovu pokazalo mi owulacje na 25 a potem na 27 haha

• kasiulek1201 Znajoma

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u siebie nic nie zauwazylam tak ogolnie to ja mysle ze moj wykres jest bardzo dziwny

kasik
  • Kiniacz Ekspertka

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 20:58

kasiulek1201 lubi tę wiadomość

20140607580114.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej.. nie mierzyłam tempki więc nie powiem :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ