X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

OF a testy LH

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje Drogie, mam wątpliwości.
    Już kolejny raz of zaznaczył mi owulację przed dniem, kiedy test lh by pozytywny.
    Domyślam się, że wynika to ze zmian tempki, ale nie rozumiem tego w kontekście testów lh. Przecież owu jest dopiero po pozytywnym teście lh.
    Jak myslicie, kiedy mam owu?

• cocosowa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego jest przerywana linia..Jak ufasz testom owulacyjnym to licz że owulacja nastąpiła po pierwszym pozytywnym teście. mi też czasami źle wyznacza ale pamiętaj żę on wyznacza teoretycznie

Starania od 06.2014
    Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
    28.07.2015 *11tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem dlaczego jest przerywana..wiem, że testy bywają zawodne, ale żeby wyznaczać owu przed pozyt testem....nie jest to narzędzie doskonałe ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ