X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

OF a testy LH

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje Drogie, mam wątpliwości.
    Już kolejny raz of zaznaczył mi owulację przed dniem, kiedy test lh by pozytywny.
    Domyślam się, że wynika to ze zmian tempki, ale nie rozumiem tego w kontekście testów lh. Przecież owu jest dopiero po pozytywnym teście lh.
    Jak myslicie, kiedy mam owu?

• cocosowa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego jest przerywana linia..Jak ufasz testom owulacyjnym to licz że owulacja nastąpiła po pierwszym pozytywnym teście. mi też czasami źle wyznacza ale pamiętaj żę on wyznacza teoretycznie

Starania od 06.2014
    Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
    28.07.2015 *11tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem dlaczego jest przerywana..wiem, że testy bywają zawodne, ale żeby wyznaczać owu przed pozyt testem....nie jest to narzędzie doskonałe ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ