Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Ovu nie wyznacza mi owulacji, dlaczego?
Odpowiedz

Ovu nie wyznacza mi owulacji, dlaczego?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mersiak Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie się tak zastanawiam dlaczego mi nie chce wyznaczyć owulacji?!? ;/

3jgxskjo0p8dsc51.png
    Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odpowiedź jest prosta- bo nie odnotowałaś temperatury wyższej od sześciu poprzedzających, czyli wg ovu friend, póki co, twój cykl jest bezowulacyjny, ale- polecam poczytać tutaj :
    https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/uwaga-zanim-zalozysz-temat-nr-975124577-pt-czy-mialam-owulacje,7003.html

a także niezakładać co rusz nowych wątków, by zadać jedno pytanie, na które z chęcią odpowiedzą np tu :
    https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/prosba-o-pomoc-w-interpretacji-wykresu,381.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mersiak, a powiedz jaki masz termometr? Jak mierzysz temp - waginalnie, oralnie?

Skoro inne parametry potwierdzają owulację to temp nie ma co się sugerować. Serduszek jest sporo, życzę Ci żeby coś się z tego urodziło :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 20:42

• Agaa17 Znajoma

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też nie pokazało owulacji, mimo, że jestem przekonana, że ona była - tylko testy pokazały, że nie

48ea9758df23140a4232d0ed3a55098d.png

/proszę edytować posty, a nie wklejać jeden pod drugim

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 czerwca 2015, 10:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaa17, byłaś na monitoringu, tak?

• Agaa17 Znajoma

Wysłany: 15 czerwca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, apikacja ovufriend nie zaznaczyła owulacji a ja czułam, ż ebyła - standardowe objawy

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 20 sierpnia 2015, 17:17

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ