owulacja?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Możesz coś więcej o sobie napisać? Jak długie masz cykle? Miałaś już robione jakieś badania?
Na moje oko, jeśli przyjąć, że 27 dc był dzień szczytu śluzu to od 30dc zaczęłabym spokojnie naliczać fazę lutealną.
Czy w 27 dc mogła być owulacja? Teoretycznie mogła być, jednak mierząc temperaturę nie jesteśmy w stanie określić w który dzień dokładnie nastąpiła owulacja - takie rzeczy tylko przy badaniu usg. Mierząc temperaturę i obserwując śluz można wyznaczyć dni płodne i niepłodne.aga.just lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymam wlasnie cykle bardzo nieregularne,przez dlugi czas staranie namnie wychodzilo,okazalo sie ze mam wysoka prolaktyne,wiecbrałam przez ten jeden cykl bromergon,ginpowiedziala ze calkiemmozliwe ze uda sie nam nawet w tympierwszym cyklu,badalam tez tsh i fth ale wyniki sa ok.tylko ta prolaktyna,i sama sie zastanawiam co oznaczal ten pierwszy wysoki skok, a dzisiaj jeszcze mialam nabielisnie sporo brązowego sluzu czego nigdy u siebie nie zaobserwowalam.Dziekuje Cikochana za pomoc
-
nick nieaktualny
-
Ciężko powiedzieć czy to owu czy nie.
Bromergon nadal bierzesz? Wysoka prl czasem hamuje owulację.
Badałaś lh, fsh?
Może spróbuj monitoringu, choć kilka cykli żeby wiedzieć czy owu jest czy jej nie ma.
Staraj się spr szyjkę, ona też dużo mówi. I wpisuj śluz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-