Owulacja a wykres
-
Hej dziewczyny.Jestem tu nowa i nie za bardzo wiem o co chodzi z tymi wykresami itd... nigdy nie mierzyłam temp.ani nie robilam wykresu bo nie bylo takiej potrzeby,dzisiaj mam blizniaki ale juz duze chłopaki po 7 lat.I pytanie brzmi jak wyglada wykres gdy zbliza sie owulacja? Czy po temperaturze mozna sie domyślić ze to sie zbliza?? Zaczynają bolec mnie jajnikiCzekając na Ciebie...
-
Mierz temperaturę, sprawdzaj śluz, możesz badać szyjkę Sama próbuje i widzę, że sama temperatura nie wystarczy.
-
Starająca, mierz dalej bo na razie nic nie widać, trochę górki i dołki. Każdy ma pewnie trochę inaczej, mi np na kilka dni przed owulacją spada mocno temperatura poniżej 36, potem rośnie ale ja nigdy nie ma więcej niż 36,8. Owulację bardziej widać po śluzie, najbardziej rozciągliwy to dzień owulacji, po owulacji nie powinno już być śluzu płodnego.
-
Hej dziewczyny, mam bardzo dziwną sytuację, Zaczęłam pić zioła ojca Sroki w 5dc, dzisiaj mam 9dc w wczoraj test owulacyjnh wyszedł mi pozytywny. Śluz wodnisty i bardzo mało A po wykresie ja nic nie widzę. Testy obu zrobiłam dwa i trzeci z innej firmy i wszystkie pozytywne. To przez te zioła tak mi się mogło dziwnie porobić? Czy w ogóle po temp widać owulacje?
-
buu nic nie rozumiem... to moj 2 cykl starań po odstawieniu tabletek... poprzedni byl bez owulacji a ten jakiś dziwny..niby wyznaczył owulacje ale śluz byl L I K ..nie był raczej płodny...mam nadzieje ze jakimś cudem sie uda... ale nie mam zadnych objawów na owulacje...miałam tylko 2 dni przed wyznaczonym ovu czy tak tez moze byc? czy bez objawowo owulacja tez ?Czekając na Ciebie...
-
U nas nie wyszło w dwóch cyklach po odstawieniu, tzn tuż po i w poprzednim cyklu i musimy starania odłożyć na później. Teraz chyba sprawdzimy plemniki męża, bo wolę wiedzieć wcześniej jeśli coś jest z nimi nie tak, a niestety mam podstawy żeby tak myśleć. Ale mam nadzieję że jednak jest ok
-