Owulacja - czy dobrze wyznaczyło?
-
U mnie też w poprzednim cyklu wyraźnie w 1 fazie temperaturki niskie, a w 2 fazie elegancko wzrosły. W tym cyklu od razu zaczęły się dosyć wysokie.
Ale u Ciebie to wygląda, że okej wyznaczyło. Może przy kolejnym cyklu testy owulacyjne spróbuj? Mi się wydaje, że to przez przesilenie wiosenne może się trochę pomieszać Ale nie ma co sie przejmować i zastanawiać tylko działać!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 08:47
-
Witam was staraczki
mam do odsprzedania tabletki na owulację
clostibegyt.
2 opak. po 10 tabletek nowe , nieużywane
plus 5 tabl z zaczętego opakowania.
cena za wszystko 50 zł
nie pamiętam ile się ich brało ale na pewno kupowałam więcej opakowań więc się opłaca. Cena jednego w aptece ok 25 zł
jestem już mamusią od kilku miesięcy, a tabl. bardzo pomogły mi stymulując owulację. Tabletki są ważne , prawidłowo przechowywane. Dodatkowo daję 7 tabl duphastonu (który się bierze na początku na podtrzymanie)
jeżeli jest któraś z was zainteresowana proszę o kontakt na maila
[email protected] bo już tu na OVU nie wchodzę
w razie czego podam mój nr telefonu
pozdrawiam
Wiola (Mila) -
Wszystko wskazuje na to,ze dobrze wyznaczyło ale wiadomo,ze nie da sie okreslic kiedy owulka na pewno wystapila ( chyba,ze przez monitoring). OF okresla dni plodne na podstawie wprowadzonych danych. Skok temperatury, poprzedzony 6 nizszymi temperaturami i szczytem sluzu moze okreslac wystapienie owulacji. Ale nie musi.... Jesli po skoku nastepne 3 temperatury sa wyzsze to znaczy,ze owulacja odbyla sie. Ale nie jestesmy w stanie okreslic,ktorego dnia. Mozemy tylko gdybac. Mozemy za to okreslic,ktore dni byly plodne a u Ciebie OF odpowiednio je zaznaczylo u Ciebie tez okres plodny zakonczyl sie w 19 dc cyklu a rozpoczal około 10 dc
Jesli w tych dniach bylo serduszkowanie ( tego nie zaznaczasz) to jest mozliwosc ciazy. No i najbardziej prawdopodobna jest ciaza gdy przytulanie bylo blisko skoku temp -