Owulacja - czy dobrze wyznaczyło?
-
U mnie też w poprzednim cyklu wyraźnie w 1 fazie temperaturki niskie, a w 2 fazie elegancko wzrosły. W tym cyklu od razu zaczęły się dosyć wysokie.
Ale u Ciebie to wygląda, że okej wyznaczyło. Może przy kolejnym cyklu testy owulacyjne spróbuj? Mi się wydaje, że to przez przesilenie wiosenne może się trochę pomieszaćAle nie ma co sie przejmować i zastanawiać tylko działać!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 08:47
-
Witam was staraczki
mam do odsprzedania tabletki na owulację
clostibegyt.
2 opak. po 10 tabletek nowe , nieużywane
plus 5 tabl z zaczętego opakowania.
cena za wszystko 50 zł
nie pamiętam ile się ich brało ale na pewno kupowałam więcej opakowań więc się opłaca. Cena jednego w aptece ok 25 zł
jestem już mamusią od kilku miesięcy, a tabl. bardzo pomogły mi stymulując owulację. Tabletki są ważne , prawidłowo przechowywane. Dodatkowo daję 7 tabl duphastonu (który się bierze na początku na podtrzymanie)
jeżeli jest któraś z was zainteresowana proszę o kontakt na maila
[email protected] bo już tu na OVU nie wchodzę
w razie czego podam mój nr telefonu
pozdrawiam
Wiola (Mila) -
Wszystko wskazuje na to,ze dobrze wyznaczyło ale wiadomo,ze nie da sie okreslic kiedy owulka na pewno wystapila ( chyba,ze przez monitoring). OF okresla dni plodne na podstawie wprowadzonych danych. Skok temperatury, poprzedzony 6 nizszymi temperaturami i szczytem sluzu moze okreslac wystapienie owulacji. Ale nie musi.... Jesli po skoku nastepne 3 temperatury sa wyzsze to znaczy,ze owulacja odbyla sie. Ale nie jestesmy w stanie okreslic,ktorego dnia. Mozemy tylko gdybac. Mozemy za to okreslic,ktore dni byly plodne
a u Ciebie OF odpowiednio je zaznaczylo
u Ciebie tez okres plodny zakonczyl sie w 19 dc cyklu a rozpoczal około 10 dc
Jesli w tych dniach bylo serduszkowanie ( tego nie zaznaczasz) to jest mozliwosc ciazy. No i najbardziej prawdopodobna jest ciaza gdy przytulanie bylo blisko skoku temp -