Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Owulacja w innym czasie niż wskazuje temperatura.
Odpowiedz

Owulacja w innym czasie niż wskazuje temperatura.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Rzelka Znajoma

Wysłany: 31 sierpnia, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś wie z czego to może wynikać? I czy to ma wpływ na szansę na zajście w ciążę?
    Aplikacja gdy opera się na temperaturach pokazuje mi wystąpienie owulacji w zupełnie innym czasie niż faktycznie. Gdy wprowadzę inne dane, takie jak śluz czy testy owulacyjne to wtedy pokrywa się to z rzeczywistością i moimi odczuciami, ale jeśli są same temperatury to wszystko się rozjeżdża o dobre kilka dni.
    Skok temperatury przed owulacją też mam raczej powolny, wzrost trwa raczej kilka dni niż następuje nagle. Nie wiem o co chodzi.
    Wszystkie wykonane do tej pory wyniki mam wzorowe.

• paula654 Debiutantka

Wysłany: 5 września, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aplikacja to tylko program, ktory bazuje na algorytmie. Moim zdaniem nie warto jej zawierzać w 100%, to raczej pomoc w analizie cyklów. Żeby aplikacja wyznaczyła owulację musi spełniać x warunków. Wiadomo, im więcej danych dla algorytmu, tym jest on dokładniejszy. .

• Rzelka Znajoma

Wysłany: 6 września, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi mi o to, czy to może wskazywać jakieś zaburzenia, a jeśli tak to jakie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ