Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów owulacja zaznaczona na wykresie vs. określona monitoringiem - czy możliwa korekta??
Odpowiedz

owulacja zaznaczona na wykresie vs. określona monitoringiem - czy możliwa korekta??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szyszka1 Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć!
    Po wprowadzeniu dzisiejszej temperatury wykres - nie wiem dlaczego - zmienił mi termin owulacji. Wcześniej była na 10 dc. i to by się zgadzało z monitoringiem - byłam w 12 dc. (czyli w ostatni wotrek) i było juz "dobrze po". Nie mam pojęcia ldaczego dzisiajsza temperatura - taka sama jak od 2 dni - przesunęła ta owulację na środę... co jest absurdem, bo jak mówię - monit miałam we wtorek... czy da sie naniesc jakąś korektę, bo irytuje mnie ta głupota na moim wykresie???

c6bc98262226b9dff363104a7b4a8939.png
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są się zaznaczyć ręcznie, klikasz na dzień kiedy była owu i na dole w okienku jest opcja wyłączania automatycznego wyznaczania owulacji. Czy jakoś tak. Tylko takiego wykresu nie udostępnia na koniec miesiąca

Szyszka1 lubi tę wiadomość

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja widzę że jest nadal na 10dc

Szyszka1 lubi tę wiadomość

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • Szyszka1 Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki! Jest nadal, bo kazałam ignorować kolejne dwie kolejne mierzone temperatury;)

c6bc98262226b9dff363104a7b4a8939.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ