X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów owulacja zaznaczona na wykresie vs. określona monitoringiem - czy możliwa korekta??
Odpowiedz

owulacja zaznaczona na wykresie vs. określona monitoringiem - czy możliwa korekta??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szyszka1 Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć!
    Po wprowadzeniu dzisiejszej temperatury wykres - nie wiem dlaczego - zmienił mi termin owulacji. Wcześniej była na 10 dc. i to by się zgadzało z monitoringiem - byłam w 12 dc. (czyli w ostatni wotrek) i było juz "dobrze po". Nie mam pojęcia ldaczego dzisiajsza temperatura - taka sama jak od 2 dni - przesunęła ta owulację na środę... co jest absurdem, bo jak mówię - monit miałam we wtorek... czy da sie naniesc jakąś korektę, bo irytuje mnie ta głupota na moim wykresie???

c6bc98262226b9dff363104a7b4a8939.png
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są się zaznaczyć ręcznie, klikasz na dzień kiedy była owu i na dole w okienku jest opcja wyłączania automatycznego wyznaczania owulacji. Czy jakoś tak. Tylko takiego wykresu nie udostępnia na koniec miesiąca

Szyszka1 lubi tę wiadomość

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja widzę że jest nadal na 10dc

Szyszka1 lubi tę wiadomość

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • Szyszka1 Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki! Jest nadal, bo kazałam ignorować kolejne dwie kolejne mierzone temperatury;)

c6bc98262226b9dff363104a7b4a8939.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ