X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów owulacja zaznaczona na wykresie vs. określona monitoringiem - czy możliwa korekta??
Odpowiedz

owulacja zaznaczona na wykresie vs. określona monitoringiem - czy możliwa korekta??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szyszka1 Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć!
    Po wprowadzeniu dzisiejszej temperatury wykres - nie wiem dlaczego - zmienił mi termin owulacji. Wcześniej była na 10 dc. i to by się zgadzało z monitoringiem - byłam w 12 dc. (czyli w ostatni wotrek) i było juz "dobrze po". Nie mam pojęcia ldaczego dzisiajsza temperatura - taka sama jak od 2 dni - przesunęła ta owulację na środę... co jest absurdem, bo jak mówię - monit miałam we wtorek... czy da sie naniesc jakąś korektę, bo irytuje mnie ta głupota na moim wykresie???

c6bc98262226b9dff363104a7b4a8939.png
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są się zaznaczyć ręcznie, klikasz na dzień kiedy była owu i na dole w okienku jest opcja wyłączania automatycznego wyznaczania owulacji. Czy jakoś tak. Tylko takiego wykresu nie udostępnia na koniec miesiąca

Szyszka1 lubi tę wiadomość

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja widzę że jest nadal na 10dc

Szyszka1 lubi tę wiadomość

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • Szyszka1 Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki! Jest nadal, bo kazałam ignorować kolejne dwie kolejne mierzone temperatury;)

c6bc98262226b9dff363104a7b4a8939.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ