X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Oznaki a temperatura
Odpowiedz

Oznaki a temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Antoś Nowa

Wysłany: 28 września 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    mój wykres wskazuje coraz bardziej, że jestem w ciąży, lecz uważam, że to nie możliwe, bo mam objawy jak co miesiąc na okres, który lada dzień nastąpi, dlaczego więc objawy jak na miesiączke w tym wykresie zwiększają prawdopodobieństwo ciąży, skoro nawet temperatura spadła jak przed okresem...

Ania
  • Antoś Nowa

Wysłany: 28 września 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie o to mi chodziło, tylko detektor, który jest obok wykresu sugeruje, że jestem w ciąży i podaje mi 68% pozytywnego testu... a ja czuję, że zbliża się okres i te informacje na stronie ovufriend w moim kalendarzu mnie kołują... a to jest mój wykres i chyba nie ma co liczyć w tym miesiącu już na ciąże, zaglądnij do niego jakbyś mogła...
    34eba64f974419cbab14cb86eb19cc44.png

Ania
  • Daphne Przyjaciółka

Wysłany: 28 września 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi o to że w dniu w którym jesteś np 12dpo ilość pozytywnych testów ciążowych przy takich samych objawach jak Twoje wynosiła 68% wśród wykresów udostępnionych przez inne użytkowniczki ovufriend:) czyli jeżeli dziś zrobiła byś test prawdopodobieństwo wyniku pozytywnego wynosi 68%.
    Nie sugeruj się tym aż tak bardzo:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ