X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Oznaki a temperatura
Odpowiedz

Oznaki a temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Antoś Nowa

Wysłany: 28 września 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    mój wykres wskazuje coraz bardziej, że jestem w ciąży, lecz uważam, że to nie możliwe, bo mam objawy jak co miesiąc na okres, który lada dzień nastąpi, dlaczego więc objawy jak na miesiączke w tym wykresie zwiększają prawdopodobieństwo ciąży, skoro nawet temperatura spadła jak przed okresem...

Ania
  • Antoś Nowa

Wysłany: 28 września 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie o to mi chodziło, tylko detektor, który jest obok wykresu sugeruje, że jestem w ciąży i podaje mi 68% pozytywnego testu... a ja czuję, że zbliża się okres i te informacje na stronie ovufriend w moim kalendarzu mnie kołują... a to jest mój wykres i chyba nie ma co liczyć w tym miesiącu już na ciąże, zaglądnij do niego jakbyś mogła...
    34eba64f974419cbab14cb86eb19cc44.png

Ania
  • Daphne Przyjaciółka

Wysłany: 28 września 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi o to że w dniu w którym jesteś np 12dpo ilość pozytywnych testów ciążowych przy takich samych objawach jak Twoje wynosiła 68% wśród wykresów udostępnionych przez inne użytkowniczki ovufriend:) czyli jeżeli dziś zrobiła byś test prawdopodobieństwo wyniku pozytywnego wynosi 68%.
    Nie sugeruj się tym aż tak bardzo:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ