X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Oznaki a temperatura
Odpowiedz

Oznaki a temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Antoś Nowa

Wysłany: 28 września 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    mój wykres wskazuje coraz bardziej, że jestem w ciąży, lecz uważam, że to nie możliwe, bo mam objawy jak co miesiąc na okres, który lada dzień nastąpi, dlaczego więc objawy jak na miesiączke w tym wykresie zwiększają prawdopodobieństwo ciąży, skoro nawet temperatura spadła jak przed okresem...

Ania
  • Antoś Nowa

Wysłany: 28 września 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie o to mi chodziło, tylko detektor, który jest obok wykresu sugeruje, że jestem w ciąży i podaje mi 68% pozytywnego testu... a ja czuję, że zbliża się okres i te informacje na stronie ovufriend w moim kalendarzu mnie kołują... a to jest mój wykres i chyba nie ma co liczyć w tym miesiącu już na ciąże, zaglądnij do niego jakbyś mogła...
    34eba64f974419cbab14cb86eb19cc44.png

Ania
  • Daphne Przyjaciółka

Wysłany: 28 września 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi o to że w dniu w którym jesteś np 12dpo ilość pozytywnych testów ciążowych przy takich samych objawach jak Twoje wynosiła 68% wśród wykresów udostępnionych przez inne użytkowniczki ovufriend:) czyli jeżeli dziś zrobiła byś test prawdopodobieństwo wyniku pozytywnego wynosi 68%.
    Nie sugeruj się tym aż tak bardzo:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ