X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów pierwszy cykl mierzenia pytanie
Odpowiedz

pierwszy cykl mierzenia pytanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Eurcynia Przyjaciółka

Wysłany: 24 kwietnia 2021, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej 😀 zaczelam w tym cyklu mierzyć temperaturę, 1 dnia było 36,38 , kolejnego 36,56 a dziś 35,9 , mierze o tej samej godzinie . Czy to źle że temperatura w pochwie spada poniżej 36?

preg.png
  • Filipka1 Koleżanka

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdarza się, że temperatura spada przed owulacją. Myślę, że nie ma powodu do niepokoju😉

• Nuska1910 Debiutantka

Wysłany: 2 maja 2021, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka, Dziewczyny... czy to możliwe aby w pierwszym cyklu zajść w ciążę? 13.04 wyjelam implant antykoncepcyjny, od tamtego dnia wszystko mierze i sprawdzam. Pierwsze "zajście " bez najmniejszego problemu, od razy po odstawieniu tabl. Niby PCOS, wiek, nadwaga. A ja mam glupie przeczucie, że jestem w ciąży. Zawsze miałam ZNP juz na tydzień przed spodziewaną, a tu okres ma być jutro a ja ani jednego ze znajomych objawów... czy mi mózg szaleje?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ