X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów pierwszy cykl mierzenia pytanie
Odpowiedz

pierwszy cykl mierzenia pytanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Eurcynia Koleżanka

Wysłany: 24 kwietnia 2021, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej 😀 zaczelam w tym cyklu mierzyć temperaturę, 1 dnia było 36,38 , kolejnego 36,56 a dziś 35,9 , mierze o tej samej godzinie . Czy to źle że temperatura w pochwie spada poniżej 36?

euthyrox 37,5 mg
    Metformax 500 3x1
    Ovarin
    wit D3
    Wit B Complex

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdarza się, że temperatura spada przed owulacją. Myślę, że nie ma powodu do niepokoju😉

• Nuska1910 Debiutantka

Wysłany: 2 maja 2021, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka, Dziewczyny... czy to możliwe aby w pierwszym cyklu zajść w ciążę? 13.04 wyjelam implant antykoncepcyjny, od tamtego dnia wszystko mierze i sprawdzam. Pierwsze "zajście " bez najmniejszego problemu, od razy po odstawieniu tabl. Niby PCOS, wiek, nadwaga. A ja mam glupie przeczucie, że jestem w ciąży. Zawsze miałam ZNP juz na tydzień przed spodziewaną, a tu okres ma być jutro a ja ani jednego ze znajomych objawów... czy mi mózg szaleje?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ