X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Plamienie, Brudzenie
Odpowiedz

Plamienie, Brudzenie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • lussy Koleżanka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kochane znowu startuje z jakims dziwnym tematem.
    PLAMIENIE jest jakas definicja tego okreslenia? Wystepuje wtedy gdy juz krwawimy ale w bardzo malej ilosci???
    Czy do plamienia zaliczymy tez sluz w innym kolorze niz normalnie ( rozowy pomaranczowy lososiowy zolty) czy to tylko BRUDZENIE?

KOCHANE jezeli macie jakad wieksza wiedze na ten temat prosze o pomoc ;)

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Lussy
    ☆☆☆☆☆☆☆☆ cykl starań :) a ile przedemną???
    a5vefhq.png

hvr5rsu.png

ovufrien
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie plamienie jest wtedy kiedy ma kolor inny niż kremowy (ciemniejszy) i pojawia się i znika, np. u mnie było tak: rano wstaję - beżowa plamka i nic przez cały dzień. Wieczorem dwie brązowe plamki. I tak przez kilka dni. a pomarańczowego i łososiowego nigdy nie miałam więc się nie wypowiem :)

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krwawienie jest wtedy jak potrzebujesz podpaski lub tampona, jest to czerwona, żywa krew.

Plamienie wtedy, gdy wystarczy wkładka lub widzimy wydzielinę na papierze toaletowym. Kolory - różne (najczęściej brązowe lub ciemnoczerwone).

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja plamienia mam od 3 dni ( pierwsze dwa na dobrą sprawę nie brudziły wkladki tylko papier toaletowy przy wizycie w wc) dzisw 3 dniu potrzebna jest wkładka - test ciążowy negatywny tempka dzis poleciała w dół. Skąd te plamienia ? Jakie hormony trzeba zbadac?

Miałam badaną tarczycę, prolaktynę i progesteron.

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam tak samo w poprzednim cyklu.
    Z tego co czytalam to niedobór progesteronu.

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam badany progesteron - i był okej - tak mówił lekarz.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ