Plamienie, Brudzenie
-
Czesc Kochane znowu startuje z jakims dziwnym tematem.
PLAMIENIE jest jakas definicja tego okreslenia? Wystepuje wtedy gdy juz krwawimy ale w bardzo malej ilosci???
Czy do plamienia zaliczymy tez sluz w innym kolorze niz normalnie ( rozowy pomaranczowy lososiowy zolty) czy to tylko BRUDZENIE?
KOCHANE jezeli macie jakad wieksza wiedze na ten temat prosze o pomoc
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ -
nick nieaktualnyDla mnie plamienie jest wtedy kiedy ma kolor inny niż kremowy (ciemniejszy) i pojawia się i znika, np. u mnie było tak: rano wstaję - beżowa plamka i nic przez cały dzień. Wieczorem dwie brązowe plamki. I tak przez kilka dni. a pomarańczowego i łososiowego nigdy nie miałam więc się nie wypowiem
-
nick nieaktualnyNo to ja plamienia mam od 3 dni ( pierwsze dwa na dobrą sprawę nie brudziły wkladki tylko papier toaletowy przy wizycie w wc) dzisw 3 dniu potrzebna jest wkładka - test ciążowy negatywny tempka dzis poleciała w dół. Skąd te plamienia ? Jakie hormony trzeba zbadac?
Miałam badaną tarczycę, prolaktynę i progesteron. -
Miałam tak samo w poprzednim cyklu.
Z tego co czytalam to niedobór progesteronu.
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-