Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Plamienie i spadek temperatury
Odpowiedz

Plamienie i spadek temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Myszakat Znajoma

Wysłany: 3 stycznia 2022, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jestem 9dpo i dzisiaj na bieliźnie zauważyłam ślad jasnoróżowy. Jednorazowa akcja teraz śluz już normalny. Myślałam ze może to implantacją ale spadek temperatury miałam 4 dni temu. CZy to możliwe ? Dodam ze od zakończonej owulacji jestem
    Na Luteinie ( poprzednia ciąża poroniona w 17 tc ).

• Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2022, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszakat wrote:
    Hej. Jestem 9dpo i dzisiaj na bieliźnie zauważyłam ślad jasnoróżowy. Jednorazowa akcja teraz śluz już normalny. Myślałam ze może to implantacją ale spadek temperatury miałam 4 dni temu. CZy to możliwe ? Dodam ze od zakończonej owulacji jestem
    Na Luteinie ( poprzednia ciąża poroniona w 17 tc ).

Implantacja to proces, może trwać kilka dni, więc to możliwe. Ale na luteinie są też możliwe plamienia 🤷‍♀️ na dwoje babka wróżyła

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
    u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
    IVFET V 25 - 8/10tydz poronienie 💔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ