X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Plamienie i spadek temperatury
Odpowiedz

Plamienie i spadek temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Myszakat Znajoma

Wysłany: 3 stycznia 2022, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jestem 9dpo i dzisiaj na bieliźnie zauważyłam ślad jasnoróżowy. Jednorazowa akcja teraz śluz już normalny. Myślałam ze może to implantacją ale spadek temperatury miałam 4 dni temu. CZy to możliwe ? Dodam ze od zakończonej owulacji jestem
    Na Luteinie ( poprzednia ciąża poroniona w 17 tc ).

• Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2022, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszakat wrote:
    Hej. Jestem 9dpo i dzisiaj na bieliźnie zauważyłam ślad jasnoróżowy. Jednorazowa akcja teraz śluz już normalny. Myślałam ze może to implantacją ale spadek temperatury miałam 4 dni temu. CZy to możliwe ? Dodam ze od zakończonej owulacji jestem
    Na Luteinie ( poprzednia ciąża poroniona w 17 tc ).

Implantacja to proces, może trwać kilka dni, więc to możliwe. Ale na luteinie są też możliwe plamienia 🤷‍♀️ na dwoje babka wróżyła

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
    u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
    IVFET V 25 - 8/10tydz poronienie 💔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ