X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Plamienie i spadek temperatury
Odpowiedz

Plamienie i spadek temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Myszakat Znajoma

Wysłany: 3 stycznia 2022, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jestem 9dpo i dzisiaj na bieliźnie zauważyłam ślad jasnoróżowy. Jednorazowa akcja teraz śluz już normalny. Myślałam ze może to implantacją ale spadek temperatury miałam 4 dni temu. CZy to możliwe ? Dodam ze od zakończonej owulacji jestem
    Na Luteinie ( poprzednia ciąża poroniona w 17 tc ).

• Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2022, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszakat wrote:
    Hej. Jestem 9dpo i dzisiaj na bieliźnie zauważyłam ślad jasnoróżowy. Jednorazowa akcja teraz śluz już normalny. Myślałam ze może to implantacją ale spadek temperatury miałam 4 dni temu. CZy to możliwe ? Dodam ze od zakończonej owulacji jestem
    Na Luteinie ( poprzednia ciąża poroniona w 17 tc ).

Implantacja to proces, może trwać kilka dni, więc to możliwe. Ale na luteinie są też możliwe plamienia 🤷‍♀️ na dwoje babka wróżyła

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
    u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ