płaski wykres temp. w fazie lutealnej
-
Witam.
Jestem nowa na forum, nie bardzo się znam więc na interpretacji wykresów temp. Przejrzałam ich bardzo dużo w galerii wykresów, ale nie znalazłam takiego jak mój-czyli "płaskiego" w fazie lutealnej. Co to może oznaczać i czy daje jakiekolwiek nadzieje na ciąże?
Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 15:17
Dawidek czeka na rodzeństwo... -
Twój wykres jest w porządku. Nie ma 2 takich samych wykresów u dwóch osób więc nie sugeruj się tym że nikt tak nie ma to Twój jest zły. Najważniejszy jest skok temp. Przyznam że ta temp. troche niska w stosunku do pierwszej fazy. A badałaś kiedyś progesteron? obserwowałaś wcześniejsze cykle?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 15:20
-
Progesteronu nie badałam i nie mierzyłam temp w poprzednich cyklach niestety...Obserwuję tylko od roku ile trwają moje cykle. Średnio ok 29 dni. Jeżeli chodzi o progesteron to też obawiam się ze mam za niski, bo we wcześniejszym cyklu miałam przed @ brązowe plamienia...Dawidek czeka na rodzeństwo...
-
U mnie rośnie do pewnego momentu i zatrzymuje się na jednym poziomie..Myślę, że jak będzie dzidzia, to nie zatrzyma się tylko wzrośnie wyżej, powyżej 37, ale każdy organizm jest inny, widziałam płaskie wykresy ciążowe, także może u ciebie być ciążaDawidek czeka na rodzeństwo...
-