Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Podwyższona temp przed okresem
Odpowiedz

Podwyższona temp przed okresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Joanna_N Debiutantka

Wysłany: 19 marca 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. Mam dziwnie wysoka temp przed miesiączką. Jutro termin (mam zawsze terminowe) a od dwóch dni temp rośnie zamiast maleć. Wczoraj 37,1, dziś 37,2, ślub kremowy biały. Częstomocz też... Czy może jest ok a w dniu okresu spadnie?

20.01.2016- Aniołek. Walczymy o kolejną ciążę...
    22.03.2016- potwierdzenie drugiej ciąży... Walczymy o donoszenie...
  • Kasiak621 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miesiaczka mogla ci sie przesunąć przez chorobe, stres itp, mi czesto przez te czynniki sie przesuwa 28-30 dni. W tym miesiacu mam podobnie okres powinnam dostac wczoraj dzis temp dalej wysoka...

Jak temp dalej bedzie ci sie utrzymywac wysoko to moze sie udało:)

Lipiec 2015- Początek starań
    08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
    MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
    Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
    Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
    1/2/3 IUI :(
    1 IVF:(
    2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY
  • Joanna_N Debiutantka

Wysłany: 19 marca 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A więc i Tobie życzę, by to była ciąża. U mnie rzeczywiście ostatni miesiąc to dużo stresow i nerwów, więc w tym miesiącu nie zakładam ciąży. Bardziej się boje, żeby nic mi się nie przestawiło...

20.01.2016- Aniołek. Walczymy o kolejną ciążę...
    22.03.2016- potwierdzenie drugiej ciąży... Walczymy o donoszenie...
  • Pszczczółka Znajoma

Wysłany: 24 marca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najwyraźniej Ci się udało! Super!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ