X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów podwyzszona temperatura po operacji?-normalne?
Odpowiedz

podwyzszona temperatura po operacji?-normalne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sue135 Znajoma

Wysłany: 15 listopada 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. 6 listopada mialam operacje stopy, przez kilka dni nie badalam sie bo nie bylam w stanie. wczoraj i dzis mialam 36.7, standard u mnie to 36.35 - 36.45. Dodam ze mam pcos, od pol roku nie mialam owulacji, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo , badam rowniez szyjke... zanim po raz kolejny z nadzieja zrobie test chcialabym wiedziec czy operacja mogla miec wplyw na to ze teraz temp jest wyzsza...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 11:30

Adas 4.9.12 r.
    Aniolek... 2.06.2015 - 16 tydzien...
    Kubus 18.06.16r.
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że operacja ma jak najbardziej wpływ na podwyższenie temperatury, w końcu to ingerencja w nasze ciało.

sue135 lubi tę wiadomość

zem3wn15az3szllg.png
  • sue135 Znajoma

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po operacji jestem już 2 tygodnie, wczoraj zdjelam szwy, rana na stopie praktycznie zablizniona a temp nadal powyzej 36.8 ... Nie sadze ze to ciaza bo przy moim pcos owulacji dawno nie widzialam, o sluzie nie wspominajac. Kurcze ze tez nie mierzylam tej temperatury zaraz po operacji...

Adas 4.9.12 r.
    Kubus 18.06.16r.
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue daj swojemu organizmowi spokojnie dojść do siebie, na pewno niedługo temperatury wrócą do normy :) Poza tym 36.8 nie wskazuje na to aby działo się coś złego a to po operacji najważniejsze.

zem3wn15az3szllg.png
  • sue135 Znajoma

Wysłany: 22 listopada 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Linka, ja juz poprostu nie ogarniam moich temp. nigdy nie wygladaj normalnie. Dzisiaj zaczelam plamic. Paranoja jakas... ehh trzeba sie jakos ustabilizowac...

Adas 4.9.12 r.
    Kubus 18.06.16r.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ