Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Pomiary pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę o pomoc. Jestem po porodzie i powrocił mi okres.na razie był 1. Mierze temp i badam śluz i szyjke i jest madakra. Nic nie pamietam. Temperatura nie pokrywa sie ze śluzem szyjka też dziwna. I mam kilka pytań. Jak mierzyć szyjkę bo np rano jest wysoko a wieczorem raczej niżej. Kiedy mam mierzyć?. I jak to jest ze śluzem czadami mam mokro czasami sucho. Nie ma wyraźnej 2 fazy. Otwartości szyjki nie mierze bo po 2 porodach jest chyba cały czas otwarta. I jak z pomiarami temp skoro wstaje w nocy na karmienie? Czasami raz czasami 2. Generalnie skok tepm wystąpił ale te trmp są bardzo wysokie wcseśnirj takich mie miałam a mierze o tej samej gofz.
    Prxypomnijcie mi troche

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak badacz szyjki to badaj zawsze o tej samej porze. W ciągu dnia jej położenie może się zmieniać więc to nie ma sensu. Niestety nie pomogę w mierzenie temperatury bo nie wiem jak to powinno być w przypadku takim jak Twój.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ