Pomoc w analizie wykresy temp.
-
Jak na mój gust nie ma problemu. Nawet jeśli skacze to wciąż jest wysoko, a najniższa z temperatur jest o 0,2 st wyższa od linii podstawowej. Moim zdaniem wszystko jest w porządku.
Temperatura nie musi się utrzymywać na jednym poziomie, może sobie falować (widać to zwłaszcza w galerii wykresów), najważniejszy jest jej poziom i różnica między temperaturami niskimi, a wysokimi.
Dla spokoju możesz w przyszłym cyklu zbadać progesteron (teraz jest chyba już za późno), ale moim zdaniem nie ma powodu do niepokoju.vanessa, aneczka8828 lubią tę wiadomość
-
aneczka8828 wrote:Dziękuję, trochę mnie uspokoiłaś. A w której fazie cyklu powinnam zbadać progesteron?Asta wrote:Jeżeli dobrze pamiętam progesteron bada się w 7-9 dpo.
W obecnym Twoim cyklu OF też może się mylić zależy kiedy miałaś dzień szczytu śluzu jeżeli 13 dc to pierwszy dzień Fl będzie 14 dc.aneczka8828 lubi tę wiadomość
-
aneczka8828 wrote:Szczyt śluzu miałam 12, tak jak OF wskazało, 13 było go już mało, a 14 nie był już płodny. Mam nadzieję, że to fałszywy alarm, ale lepiej sprawdzić
aneczka8828 lubi tę wiadomość
-