Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów pomoc w interpretacji - WCZESNA OWULACJA
Odpowiedz

pomoc w interpretacji - WCZESNA OWULACJA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kobietki :) prosze o pomoc w interpretacji wykresu . Wspołzycie z mezem w czase owulacji potwierdzonej testami owulacujnymi ( mam wczesna owulacje cykle jak w zegarku co 28 dni ) jednak temperatury nie wskazuja na udana próbe poczęcia …:(
    co myslicie .. pomóżcie
    MÓJ AKTUALNY WYKRES
    fc3ad1a5a1423be6148f391b5e1ca2cf.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 20:44

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pierwsze jest wątek z interpretacją wykresu, nie trzeba nowego. Po drugie owulacja wygląda że była, po trzecie do czasu @ nikt nie wywrozy, czy się udało.

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • Martyśka Debiutantka

Wysłany: 24 stycznia 2017, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, niepokoi mnie mój brak @. Bardzo proszę o interpretację wykresu. Podobno lekarz po badaniu usg powiedział, że ovu nie widać choć ja sądzę zupełnie inaczej. Wskazuje na to podwyższenie temp i poziom progesteronu 23,33 w 34 dc. HCG w 34 dc negatywne, test wczoraj negatywny nie wiem już co o tym myśleć. Dzisiaj 38 dc a tu nic, męczy mnie od tygodnia zgaga, wzdęcia i cały czas spać mi się chce.

18a6c30fa93f01f41bf1762ce840b82e.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 14:24

18a6c30fa93f01f41bf1762ce840b82e.png
  • dorota14 Nowa

Wysłany: 27 stycznia 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    431e204e60acda0c2d2425430298865d.png[/

Cześć dziewczyny prosze was o interpretacje mojego wykresu.

dorota14
  • Gagarek Koleżanka

Wysłany: 29 stycznia 2017, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

No dobrze, a co chciałabyś zinterpretować?
    Skok był, temperatura utrzymuje się na wzniesionym poziomie, coż jeszcze ? :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ