X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów pomoc w interpretacji - WCZESNA OWULACJA
Odpowiedz

pomoc w interpretacji - WCZESNA OWULACJA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kobietki :) prosze o pomoc w interpretacji wykresu . Wspołzycie z mezem w czase owulacji potwierdzonej testami owulacujnymi ( mam wczesna owulacje cykle jak w zegarku co 28 dni ) jednak temperatury nie wskazuja na udana próbe poczęcia …:(
    co myslicie .. pomóżcie
    MÓJ AKTUALNY WYKRES
    fc3ad1a5a1423be6148f391b5e1ca2cf.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 20:44

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pierwsze jest wątek z interpretacją wykresu, nie trzeba nowego. Po drugie owulacja wygląda że była, po trzecie do czasu @ nikt nie wywrozy, czy się udało.

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • Martyśka Debiutantka

Wysłany: 24 stycznia 2017, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, niepokoi mnie mój brak @. Bardzo proszę o interpretację wykresu. Podobno lekarz po badaniu usg powiedział, że ovu nie widać choć ja sądzę zupełnie inaczej. Wskazuje na to podwyższenie temp i poziom progesteronu 23,33 w 34 dc. HCG w 34 dc negatywne, test wczoraj negatywny nie wiem już co o tym myśleć. Dzisiaj 38 dc a tu nic, męczy mnie od tygodnia zgaga, wzdęcia i cały czas spać mi się chce.

18a6c30fa93f01f41bf1762ce840b82e.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 14:24

18a6c30fa93f01f41bf1762ce840b82e.png
  • dorota14 Nowa

Wysłany: 27 stycznia 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    431e204e60acda0c2d2425430298865d.png[/

Cześć dziewczyny prosze was o interpretacje mojego wykresu.

dorota14
  • Gagarek Koleżanka

Wysłany: 29 stycznia 2017, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

No dobrze, a co chciałabyś zinterpretować?
    Skok był, temperatura utrzymuje się na wzniesionym poziomie, coż jeszcze ? :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ