Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pomoc z interpretacja wykresu
Odpowiedz

Pomoc z interpretacja wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asia_08 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ponad 18 dni wyzszych temperatur daje duze szanse na ciaze. Zrob test i daj znać :)
    Trzymam kciuki :)

uwo93e3kacedpezy.png
  • Asia_08 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym nie wytrzymała ;)
    Ogolnie dlugie masz fazy lutealne?

uwo93e3kacedpezy.png
  • Asia_08 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e tam śluz ;) nie wiem jaki jest w ciazy.. roznie maja kobietki. testuj, nie ma sie czego bac bo pewnie jest pozytywny

Kathrina lubi tę wiadomość

uwo93e3kacedpezy.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathrina wrote:
    Temperatura leci w dół, obawiam sie ze @ przyjdzie dosłownie na dniach.. :(
    hej widze ze temp leci w dół ale moim zdaniem to wina różnych godzin mierzenia.widze raz 6,3 raz 9,3 a dzis 5,3.takie rozbieznosci w godzinach mierzenia sa mylące.najlepiej żeby dchylenia w mierzeniu nie były większe niż pół godiny max godz.w każdą strone od godziny wysciowej

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiec głowa do góry i zrób test

• Asia_08 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    temp.37, dawno temu byla owulka, ciaza jak nic!. Daj znac jaki wynik testu zebysmy mogly gratulowac :)

uwo93e3kacedpezy.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathrina wrote:
    anusiak5 masz racje rozbieżności w czasie jeśli chodzi o mierzenie temperatury w tym cyklu są ogromne, pewnie stąd te wahania.. mam przynajmniej taką cichutką nadzieje :)

Asia_08 chyba jeszcze poczekam z testowaniem, jakoś moja kobieca intuicja podpowiada że okres wielkimi krokami nadchodzi.. aczkolwiek nadzieja jest i to OGROMNA ale jak to mówią nadzieja matką głupich :)
    zrob test bo jestes sporo po owu.a takie rozbieznosci kazdej z nas sie czasem dazaja ja tak miałam w poprzednim cyklu a obecny tez jest zwariowany

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ