Pomocy
-
Postaram się pomóc, bo mam do tego odpowiednie wykształcenie. Matematyczne. Ale w tym wypadku matematyka ma największą moc.
Masz tylko dwie opcje: albo jesteś w ciąży, albo nie jesteś. Biorac pod uwagę prawdopodobieństwo, masz 50% szans na to, że jesteś w ciąży! To bardzo dużo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 20:46
lauda., przyszła mama:), Basik122, mar, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Tooskawka wrote:
Jeśli zarejestrowałaś się na Ovu niedawno, na pewno masz jeszcze dostęp do pełnej wyszukiwarki w galerii wykresów. Możesz zobaczyć, że jest sporo beznadziejnych wykresów kończących się ciążą oraz jeszcze więcej pięknych wykresów kończących się okresem. Nikt Ci nie da odpowiedzi na pytanie, co przyniesie Twój wykres. Naprawdę.Tooskawka, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Haha i ten beznadziejny wykres znajdziecie u mnie zakończony ciążą a temp skakala jak cchciała
Tooskawka lubi tę wiadomość
-
Kochane, powiedzcie mi jak mam mierzyć tempke po nocce? wracam z niej około 8, i nie zawsze uda mi się zaraz po powrocie iść spać. No wiem że niby mierzyć ją po 3 godzinach snu. I tak jeśli położę się spać od razu to nastawić sobie budzik na 3 godziny by zmierzyć temperaturę? czy jak ? normalnie to tak śpię około 5 godzin, najkrócej. jak uważacie ?
-