X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pomóżcie bo zwariuje czy to cykl bezowulacyjHej wam nic z tego nie rozumiem czemu mam linię ciągłą stałą to jest cykl bezowulacyjny zerknijcie proszę i powiedzcieny?
Odpowiedz

Pomóżcie bo zwariuje czy to cykl bezowulacyjHej wam nic z tego nie rozumiem czemu mam linię ciągłą stałą to jest cykl bezowulacyjny zerknijcie proszę i powiedzcieny?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pola 29 Koleżanka

Wysłany: 4 lipca 2018, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam nic z tego nie rozumiem czemu mam linię ciągłą stałą to jest cykl bezowulacyjny zerknijcie proszę i powiedzcie

• Arganoil Debiutantka

Wysłany: 4 lipca 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to wygląda na brak owulacji, ale jeszcze możesz miec przesuniętą.

6f2e98458e9e56baca333c7f2ee92af9.png
  • Pola 29 Koleżanka

Wysłany: 4 lipca 2018, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy ci będzie będę musiała brać tabletki na owulacjie

• Arganoil Debiutantka

Wysłany: 4 lipca 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak wyglądały Twoje poprzednie cykle?

6f2e98458e9e56baca333c7f2ee92af9.png
  • Pola 29 Koleżanka

Wysłany: 4 lipca 2018, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arganoil wrote:
    A jak wyglądały Twoje poprzednie cykle?
    Mierze 1 miesiąc 4 lata temu jak się starałam były cykle bez efektu dopiero suplementy pomogły w owulacji i zajście w ciążę i to za 1 razem z lekami bez leków pół roku i nic nie było

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ